Flytning

subpage-img

Velkommen i Holstebro Kommune. Vi har en overflod af smuk og varieret natur og en perlerække af mindre bysamfund, hvor det nære og intime er i højsædet.

Holstebro by - landsdelens hovedstad og kraftcenter - ligger midt i det hele med alle dens virksomheder, uddannelseshuse og muligheder for oplevelser, aktiviteter og shopping.

Uanset hvor i kommunen du bosætter dig, er du tæt på både byen og naturen. Og du har masser af muligheder for at pleje dine talenter og interesser i arbejdslivet såvel som i din fritid.

Holstebro Kommune er kendt for sit sprudlende kultur- og foreningsliv, og byen Holstebro for sit levende handelsliv med et stemningsfyldt gågademiljø, caféliv og kunst på hvert gadehjørne.

Kommunen strækker sig fra bruset ved Vesterhavet over de særegne hedelandskaber og plantagerne til idyllen ved Limfjorden. Storå slynger sig gennem det meste af kommunen, skaber en helt speciel atmosfære i Holstebro by og giver fantastiske muligheder for oplevelser i naturen og de mindre bysamfund.

Du kan læse meget mere om kulturen, naturen og alt det andet Holstebro Kommune og byerne har at byde på, ved at klikke på de forskellige menupunkter her på holstebro.dk. Du kan f.eks. begynde din rundtur på siden Om kommunen

Du finder også mange gode oplysninger og inspiration på hjemmesiden visitholstebro.dk.