Plejeboligerne Beringshaven

subpage-img

Beringshaven er indrettet med 100 selvstændige lejligheder, hvoraf 12 af boligerne er ægtepar boliger. 

Huset er fysisk delt op i 8 fløje med 1. sal, der hver omfatter 12 - 14 selvstændige boliger. Den enkelte bolig består af stue, soveværelse, køkken og badeværelse. Der er fra stuen adgang til egen terrasse eller altan. I Beringshavens foyer er der såvel trappe som elevator til 1. sal og kælderen. Foyeren er dekoreret med et etage-gennemgående fuglebur. Beringshaven har desuden en række fællesfaciliteter i form af café, trænings- og aktivitetslokaler, dagligstuer, samt gæsteværelse, der kan lejes efter aftale. 

Indkøb til morgenmad og kold mad kan bestilles ved byens købmænd, og disse måltider kan tilberedes i dit eget køkken. Ved behov for hjælp til at bestille og/eller tilberede maden, er personalet naturligvis behjælpelig. Den varme mad kan du selv tilberede eller bestille fra Det Gode Køkken eller en anden leverandør. Maden fra Det Gode Køkken er vakuumpakket og der stilles mikroovn til rådighed. Der er menuvalg mellem mange forskellige hoved- og biretter. 

Målsætning

I Beringshaven arbejdes der i vid udstrækning efter principperne for leve-bomiljø, hvor selvbestemmelse, medbestemmelse og valgfrihed skal være centralt for kvaliteten i de rammer, som skabes for og med borgeren. 

Det er et mål, at etablere et miljø med så mange af et hjems kendetegn som muligt og give en omsorgsfuld og nærværende pleje med støtte til at leve et så selvstændigt hverdagsliv som muligt. 

Dagligdagen tilrettelægges efter dine individuelle vaner og rytme, og som i ethvert hjem er der en række praktiske opgaver, der skal løses, så som tøjvask og rengøring. Opgaverne  løses i et samarbejde med den enkelte beboer. 

Aktiviteter

Der er mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter, som bl.a. Beringshavens vennekreds arrangerer, ligesom det er muligt at benytte den fælles have, der er anlagt omkring bebyggelsen.

Bruger- og pårørende råd

Dette består af 9 medlemmer i alt
  • 2 beboere
  • 2 pårørende,
  • 1 medarbejderrepræsentant, 
  • 1 repræsentanter fra Vennekredsen,
  • 1 repræsentanter fra Ældrerådet,
  • Chefen for Pleje og Omsorg
  • Plejeboliglederen som sekretær.
Formand Villy Hedegaard, Beringshaven. 

Kontakt

Plejeboligleder
Birgitte Gyldenberg
Tlf.: 9611 4261 
 

Kontakt

Kultur og Sundhed

Center for Pleje og Omsorg

Plejeboligerne Beringshaven
Beringsvej 19
7500 Holstebro

kultur.sundhed@holstebro.dk
Tlf.: 9611 4260