Holstebro - Et godt sted at bo hele livet

Når du bor her, har du tæt adgang til et sprudlende kulturliv, spændende jobmuligheder, gode folkeskoler og mange videregående uddannelser. Her er et enestående talentmiljø, et handelsliv, der gentagne gange har vundet priser, og trygge omgivelser for børn og voksne.

Hos os har du gode muligheder for at finde netop det, du drømmer om - uanset om du foretrækker at købe et hus eller en byggegrund, bo i byen eller i en af de mange aktive landsbyer eller foretrækker roen på landet.

Holstebro Kommune strækker sig fra Vesterhavet ved Thorsminde til Limfjorden, hvor Handbjerg Marina sætter et forrygende punktum. Fra kyst til kyst er der spændende muligheder for et aktivt fritidsliv med blandt andet kitesurfing, mountainbike, lystfiskeri, musikoplevelser, kunst og andre kulturoplevelser i verdensklasse, et engageret lokalt foreningsliv med masser af sports- og idrætsmuligheder samt  vidunderlige naturoplevelser.

I kommunen har vi et tæt samarbejde mellem borgere, uddannelsesinstitutioner, kulturinstitutioner, erhvervsliv og kommune om at blive ved med at gøre vores område til et skønt sted at bo.

Alt dette kan du læse mere om i Holstebro Kommunes Bosætningsstrategi og på flyttilholstebro.dk.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!
 

keyboard_arrow_up