Økonomikonsulent til Børn og Unge

Børn og Unge
Er du en knivskap driftsøkonom?
Så tilbyder vi en spændende stilling som økonomikonsulent, hvor du kan bidrage til det vigtige arbejde med at sikre driftsgrundlaget og økonomistyringen i Børn og Unge.

Dine arbejdsopgaver vil primært være at sikre den daglige økonomi på skole- og rådgivningschefens område. Du vil derfor tage dig af driftsopgaver knyttet til budgetopfølgning og økonomistyring i samarbejde med skolechef, skoleledere og administrative medarbejdere, der står for økonomien på folkeskolerne i Holstebro Kommune.

Hvad kommer du med?
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Derimod skal du være stærk i driftsøkonomi. Du motiveres af at få gjort opgaverne færdig til tiden, have styr på dit område, og være den der har overblikket og kan forklare den økonomiske udvikling. Du trives med at være sparringspartner for skolechef, netværket af skoleledere og administrative kolleger på skoleområdet. Du kan stille spørgsmålstegn ved vante arbejdsgange og metoder, og du kan stå på mål for nye strukturer.

Vi har brug for en kollega, der
 • er en dygtig driftsøkonom med erfaring for budgetlægning og økonomistyring
 • har kendskab til kommunal økonomi - gerne fra børne- og ungeområdet
 • er en dygtig formidler og kan forklare økonomi til ikke-økonomer
 • er imødekommende, god til at samarbejde og gerne vil løse opgaverne i fællesskab
 • er struktureret, serviceminded og kommer i mål med opgaverne til tiden
 • evner at prioritere klogt blandt mange forskelligartede opgaver.

Vi benytter blandt andet systemerne ØS-indsigt, TEA, TRIO og TARGIT. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til disse systemer.

Hvem er vi?
Økonomi & Analyse er et team af dygtige økonomimedarbejdere og en del af det samlede Børn og Unge-sekretariat. Vi hjælper hinanden og får tingene til at lykkes – også når det går rigtig stærkt.

Hvordan arbejder vi?
I Børn og Unge arbejder vi ud fra, at alle børn og unge i Holstebro Kommune får et godt liv, hvor de får en uddannelse, og i voksenlivet bliver i stand til at forsørge sig selv.

I Økonomi & Analyse bidrager vi til dette ved at sikre, at vi
 • har styr på vores økonomiske grundlag
 • er kompetente sparringspartnere i forhold til Børne- og Familieudvalget, direktøren, chefgruppen, de decentrale ledere og alle vores kolleger, der har administrative opgaver på skoler, institutioner og andre decentrale enheder
 • klogt anvender de data, vi har til rådighed
 • udarbejder prognoser og analyser, som kan bidrage i beslutningsprocesser og forudsigelser på fremtidige udfordringer
 • har en samlet bred indsigt i hele 0-18 årsområdet.

Det praktiske
Ansøgningsfristen er den 23. april 2019, kl. 8.00.

Første samtale finder sted den 26. april 2019.

Tiltrædelsesdato hurtigst muligt og senest den 1. juni 2019.

Løn efter gældende overenskomst.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sekretariatschef Lotte Lind på tlf. 96 11 51 29.

Deadline for ansøgning

23. april 2019 08:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vil Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden.

keyboard_arrow_up