Sygeplejerske til Holstebro Kommunes Akutfunktion

Social, Sundhed og Arbejdsmarked
Interesserer du dig for patienter med akutte problemstillinger? Er du optaget af at levere en individuel sygepleje af høj kvalitet? Har du lyst til at arbejde i et nyt sundhedshus med meget varierende sygeplejefaglige arbejdsopgaver af høj kompleksitet? Vil du være med til at bidrage til videreudviklingen af Akutfunktionen i Holstebro Kommune?
Så har du nu muligheden for at blive en del af Holstebro Kommunes Akutfunktion i det nye ”Center for Sundhed”. Vi søger nemlig en sygeplejerske pr. 1. juni 2019.

Du skal, som en del af akutfunktionen, sammen med dine kollegaer, sikre sikker flow gennem en fagligt stærk dokumentation, og ved at opspore begyndende sygdom og reducere forebyggelige indlæggelser.

Stillingen er på 32 timer, i blandede vagter og med weekendvagt ca. hver 3. uge. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om ny løn.

Vi ser gerne at du har
  • evne og lyst til at arbejde i en funktion, hvor forandringer er det mest stabile
  • bred sundhedsfaglig erfaring, gerne med erfaring fra akutområdet eller hjemmesygeplejen
  • evnen til at koordinere i komplekse og akutte forløb, som kan kræve selvstændige beslutninger
  • gode tværfaglige samarbejdsevner, og lysten til at arbejde med akutte problemstillinger
  • evnen til at bidrage positivt til teamet og arbejdsmiljøet.

Teamet:
I Akutfunktionen har vi 24 sengepladser; medicinske MTO- og akutpladser. Du vil blive en del af et engageret team bestående af sygeplejersker, akutsygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, servicemedarbejdere og terapeuter.

Hvorfor skal du vælge os?
Du skal vælge os, fordi vi vægter tværfagligt samarbejde højt, og finder borgerens mål for de individuelle forløb centrale i vores opgaveløsning. Vi har fokus på faglig sparring, prioriterer personlig og faglig udvikling meget højt, og har flere projekter i gang på specialiseret niveau. Nærvær og et godt arbejdsmiljø er vigtige elementer i vores hverdag.

Vi kan tilbyde
  • et spændende job med mange udfordringer
  • en uforudsigelig, og til tider presset, arbejdsdag
  • et tværfagligt, tværsektorielt og åbent samarbejdsmiljø samt en tydelig ledelse
  • mulighed for en uddannelse som klinisk vejleder, samt kompetenceudvikling både ’inhouse’ og ’outhouse’.

Få mere at vide:
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Karen Aaberg Markussen på tlf. 25 76 90 68.

Frist
Søg stillingen elektronisk, via Holstebro Kommunes hjemmeside, inden 26. april 2019 klokken 08:00. Samtaler forventes at finde sted 29 april 2019.

Deadline for ansøgning

26. april 2019 08:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vil Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden.

keyboard_arrow_up