Holstebro Kommune

Center for Sundhed

subpage-img

Center for Sundhed er ved at blive opført på Hostrups i Holstebro. Centeret ligger lige ved siden af Gråkjær Arena . 

Center for Sundhed består af tre enheder. Center for Læring og Træning, Sydbyggeriet og en stjerneformet hovedbygning.

I starten af 2016 blev Center for Læring og Træning samt Sydbyggeriet taget i brug, mens opførelsen af hovedbygningen starter i april.

En bred, men samlet tilbudsvifte

I Center for Sundhed har en bred vifte af sundhedstilbud til huse. Her vil du kunne møde praktiserende læger, sygeplejersker, terapeuter, en special tandlæge og mange andre sundhedsprofessionelle, når alle centerets byggerier er færdige i starten af 2018.

I fremtiden vil sundhedsprofessionelle fra alle sektorer gå side om side på Hostrups, så den hjælp, du har brug for, er i lige nærheden. Og det hvad enten om hjælpen udspringer fra et kommunalt, regionalt eller privat tilbud. Det er nyskabende og vil understøtte, at du får de bedste forudsætninger et sammenhængende forløb, hvis du skulle få brug for et af sundhedsvæsenets tilbud.

Plads til lidt af hvert

Center for Sundhed skal understøtte vores og det øvrige sundhedsvæsens ønske om, at du ikke bliver så syg, at det kræver indlæggelse på et hospital. Vi vil hellere forebygge end helbrede. Bliver behandling på et sygehus nødvendig, så sikrer vi en hurtig, glidende overgang til hospitalet, hvor kollegaer står klar til at tage over.

Derfor vil du også finde aktiviteter i Center for Sundhed, som du ikke nødvendigvis forbinder med sygepleje og lægebesøg. Eksempelvis kan du deltage i dagcenteraktiviteter i Center for Sundhed, ligesom der også vil være et cafémiljø, hvor du kan drikke en kop kaffe med vennerne eller købe en portion mad.

Et godt socialt netværk er en god forudsætning for et sundt og aktivt liv. Derfor er det naturligt, at Center for Sundhed også rummer mulighed for sociale aktiviteter. 

Der vil løbende komme nyt på denne side, hvor du kan følge med i udviklingen af Center for Sundhed.   

Kontakt

Social, Sundhed og Arbejdsmarked

Lene Holm
Centerleder
Center for Sundhed

sundhed@holstebro.dk
Tlf.: 9611 4801