Byggegrunde på Svalevænget, Hogager

Salgspriser inklusiv moms

Svalevænget

Nr. 5, 980 m2, 140.000 kr.
Nr. 18, 900 m2, 140.000 kr.
Nr. 20, 900 m2, 140.000 kr.

Se stort kort

Kontakt os

Grundsalg 

Borgmesterkontoret
9611 7504
kommunen@holstebro.dk

Tekniske oplysninger

Teknik & Miljø
9611 7554
teknik.miljoe@holstebro.dk

Reservér eller køb en grund

Det er muligt at reservere en grund i 4 uger.

Det vil være muligt at forlænge reservationen med 4 uger, såfremt der ikke er andre der er interesseret i grunden.
Det er gratis at reservere en grund.

Du kan ringe på telefon 9611 7504 eller skrive en mail til kommunen@holstebro.dk, hvor du oplyser hvilken grund du ønsker at reservere.
Ved et køb vil Holstebro Kommune sende dig en købsaftale, som du skal underskrive og returnere inden 14 dage.

Nyt Fælleshus i 2019

Fællehuset er blevet opført på Langgade 60 og er en stor grund på ca. 3000 km2, som har et lidt kuperet terræn og smukke gamle træer. Huset indeholder festsal, mødelokaler, køkken, kontor til udlejning mm.

Huset er et samværs-, fest- og sognehus og skal ikke anvendes til idræt. Den store baghave kan bruges af besøgende og husets brugere og der er blandt andet grill, terrasse og udkigspunkt. Pladsen mellem kirken og det nye hus, som Langgade løber igennem, er det nye landsbycentrum i Hogager, og er indrettet sådan at kirken og det nye hus præsenterer sig imod hinanden.

Plads til alle

I Hogager bor både børn, unge, voksne og ældre – og her er plads til alle. Samlingsstederne i byen er Borger- og Kulturhuset, legepladsen eller sportspladsen. Hogager ligger kun 10 minutter fra Holstebromotorvejen.

Byggegrundene på Svalevænget ligger i den nordlige del af Hogager, hvor du på én gang er tæt på naturen, byen og de forskellige aktiviteter i området.

I Nørre Feldborg Skov, som ligger ca. 3 km. fra Hogager, er der et lækkert friluftsområde med et stort shelter, militærforhindringsbane, børneforhindringsbane, samt flere løbe- og cykelruter. 

 

Hogager - Marked, hygge og fællesspisning

Landsbyens borgerforening sørger for forskellige arrangementer i løbet af året. Dette er medvirkende til at styrke og bevare det gode sammenhold, der er i landsbyen. Hogager har et aktivt menighedsråd, der samarbejder med Skave og Borbjerg. De arrangerer gudstjenester, koncerter og fællesspisninger.

Et af årets højdepunkter er Hogager Heste- og Kræmmermarked som bliver afholdt hvert år i august måned og tiltrækker ca. 30.000 besøgende.

Læs mere om Hogager på byens hjemmeside.

Om byggegrundene

  • Der er ingen lokalplan for området
  • Der er ikke foretaget jordbundsundersøgelse
  • Priserne er inklusive tilslutningsbidrag til kloak, vand og varme
  • Priserne er ikke inklusive tilslutningsbidrag til el