Storparceller på Humlevænget, Vemb

Salgspriser inklusiv moms

Storparcel nr. 2, 1008 m2, 93.024 kr.

Storparcel nr. 3, 1016 m2, 94.048 kr.

Storparcel nr. 4, 932 m2, 90.796 kr.

Storparcel nr. 6, 924 m2, 90.772 kr.

Se stort kort
Se erhvervsgrunde på Industrivej i Vemb
Se byggegrunde på Humlevænget i Vemb
Se byggegrunde på Åbrinken i Vemb

Materiale

Købsaftale 
Lokalplan

Grundsalg 

Borgmesterkontoret
9611 7504
kommunen@holstebro.dk

Tekniske oplysninger

Teknik & Miljø
9611 7684
teknik.miljoe@holstebro.dk

Reservér eller køb en storparcel

Det er muligt at reservere en storparcel i 4 uger. I områder med mindre efterspørgsel vil der være mulighed for at forlænge reservationen med 4 uger, såfremt der ikke er andre der er interesseret i grunden.
Det er gratis at reservere en storparcel. 

Du kan ringe eller skrive til os, hvor du oplyser hvilken storparcel du ønsker at reservere.

Ved et køb vil Holstebro Kommune sende dig en købsaftale, som du skal underskrive og returnere inden 14 dage.

Anvendelse og profil

Arealerne må kun anvendes til boligformål i form af tæt-lav boligbebyggelse (række- dobbelt- og gårdhuse eller lignende) i én etage med udnyttelig tagetage.

Godt at vide

l ovennævnte priser er indeholdt 1 tilslutningsbidrag til kloak pr. grund. Køberen skal således selv betale yderligere tilslutningsbidrag til kloak samt alle tilslutningsbidrag til el, vand og fjernvarme.

Der er ikke foretaget jordbundsundersøgelse.

Billede fra Vemb Skole

Laksebyen Vemb

Laksebyen Vemb ligger lige der hvor Storå og Lilleå mødes. ”Vemb vil videre”, lyder sloganet for den dynamiske by nord for Ulfborg og øst for Nissum Fjord.
Vemb ligger kun 20 minutter fra Holstebromotorvejen.

Hvis du vil være med, er der gode byggegrunde, et udbredt borgerengagement og gode arbejdspladser i området der vil blive hovedbyen i den kommende Naturpark Nissum Fjord og vil blive en del af Geopark Vestjylland.

Via ”Grønne midler”, der stammer fra 12 vindmøller som er opstillet øst for Vemb, har Partnerskabet ”Vemb Vil Videre” fået mulighed for at gennemføre et større projekt der indeholder en bro over Storå (er bygget), etablering af 1800 m handicap venlig sti på digerne rundt om byens 52 ha store vådområde. På digerne etableres også 2 klasseværelser, der giver mulighed for, at skolerne kan gennemføre undervisning ude i naturen. Bygningen har en ny toiletbygning med scene placeret på taget.

Erhvervslivet

Her er en bred vifte af virksomheder og forretninger, som trækker folk og opmærksomhed langvejs fra: Fx Villumsens Bolighus eller Nordsmark & Co - herretøjsforretningen med over 100 år på bagen, den kulørte kunsthåndværksbutik Porcelinge, Spar Dame har et af de største udvalg af selskabskjoler i området eller solbrillegrossisten Wiley X, der bl.a. leverer briller og andet udstyr til idrætsfolk, soldater, jægere og sportsfiskere over hele verden.

Andre kendte virksomheder er murerfirmaet Bjarne Ørts & Co, Tømrerfirmaet Torben Frandsen og taske-virksomheden Belsac.

Byens kultur- og forsamlingshus har et godt ry for store fællesspisninger og god mad gennem stedets cateringfirma Smag & Sans, der trækker folk fra nær og fjern.

Alle er eksempler på, at Vemb er en vestjysk smeltedigel af kreativitet og iværksætterkraft, der ikke sætter alt på én hest, men satser på mangfoldig udvikling. En udvikling som også får befolkningstallet til at stige midt i det vestjyske.