Presserum

Har du som journalist eller medie brug for hjælp til at finde en case, relevant person eller kilde, der kan udtale sig om et bestemt emne, så kontakt Kommunikationsteamet, kommunikation@holstebro.dk tlf. 96117517 

Du kan også søge efter afdeling og medarbejdere i søgefeltet øverst. 

Pressemeddelelser

Pressemeddelelser finder du som del af hjemmesidens nyheder. Se nyhedsoversigten eller tilmeld dig kommunens ugentlige nyhedsbrev.

Ønsker du som journalist eller medie at få kommunens pressemeddelelser – skriv til kommunikation@holstebro.dk for at komme på presselisten.

Følg Holstebro Kommune på de sociale medier Twitter, FacebookInstagram og LinkedIn.

Kulturen til forskel

Vi ønsker at øge kendskabet til Holstebro Kommunes styrker blandt borgere og virksomheder. Derfor har vi formuleret grundfortællingen om, hvem vi er.

”Kulturen til forskel” er kernen i fortællingen om, hvem vi er. Det er både en del af vores dna og det kommer til udtryk i måden vi kommunikerer om os selv på.

Grundfortællingen tegner et retningsgivende billede af vores kommune og skal være med til at sikre, at alle har samme oplevelse af, hvordan kulturen gør en forskel i Holstebro Kommune.  

Mere om Kulturen til forskel

Mediedækning byrådsmøder

Medier (omfattet af medieansvarsloven) kan optage, fotografere eller sende direkte fra Holstebro Byråds åbne møder efter følgende retningslinjer:

  • Møderne begynder kl. 17.00. Senest kl. 12.00 samme dag skal Borgmesterkontoret have besked om, at mediet ønsker at dække byrådsmødet med lyd / video / billeder.
  • Før byrådsmødet går i gang, må medier frit optage dækbilleder, lyd og fotos i byrådssalen.
    Interviews foregår udenfor salen.
  • Under byrådsmødet må medier fotografere, optage tv / video og lyd fra en anvist fast plads i byrådssalen. Ekstra lyskilder er ikke tilladt under mødet.
  • For ikke at forstyrre under byrådsmøderne, er fotografering med blitz ikke tilladt, ligesom kameraet skal være lydløst

Mediearkiv

I mediearkivet kan du finde billeder af steder, bygninger, natur, byrådet, direktionen og meget mere.

Gå til mediearkivet

Billederne er til fri brug for pressen og til ikke-kommercielle formål for andre interesserede. Husk altid kildeangivelse.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på kommunikation@holstebro.dk eller tlf. 9611 7517.

Pyloner

Vi råder over to spots på pylonerne (infoskærme) ved indfaldsvejene, og kan derfor tilbyde arrangører eksponeringsmulighed for særlige events og arrangementer.

Se hvordan du få dit budskab på pylonerne

Kontakt

Kommunikationsteamet


Mette Mørk Andersen

Kommunikationschef