Holstebro Kommune

Ingen tid til kedsomhed

subpage-img

Man skal være ualmindelig kvik i replikken, hvis man skal have et ord indført, når Humørgruppen fra Holstebro Seniorhus er samlet om kaffe, kage og læssevis af ”løgnehistorier”..!

Og det gælder, hvad enten de på utraditionel vis tropper op på rådhuset for at synge og spille deres tak til kommunens Kultur- og Fritidsudvalg - og ikke mindst, når de er samlet for at øve på deres repertoire.

Når arbejdet er gjort, er der ingenting så godt som en kop kaffe, bramfri snak og lidt mundgodter …

Tant og fjas

Holstebro Seniorhus' humørfyldte teatertrup er resultatet af et samarbejde mellem Odin Teatret og Holstebro Seniorhus. Instruktør og den, der holder sammen på de teatermæssige relationer, er Kai Bredholt fra Odin Teatret. Humørgruppen fik tilskuddet til at medfinansiere gruppens ”verdensturnéer” til bl.a. det operaglade Italien og Fyn.

I øvrigt har Holstebro Sundhedscenter udgivet en meget fin og sjov bog om Humørgruppens turné til Fyn i 2013.

De 12 medlemmer af Humørgruppen – to spillemænd og 10 skuespillere – elsker tant og fjas og ikke mindst det sociale fællesskab ved at optræde på de skrå brædder. Det lyser ud af dem, at her er de sammen om noget vigtigt og noget, der giver dagligdagen et værdifuldt indhold.

- Vi har ikke tid til at kede os, er Humørgruppens motto.

Vi hører skam efter …

Holstebro Seniorhus' teatergruppe styres i det daglige af pædagog Ulla Jacobsen og sygehjælper Anne-Marie Haaning. Det er de to, der ifølge humørgruppens medlemmer får tingene til at lykkes – og det er også dem, der beder de meget snakkesalige kvinder og mænd om at tie stille, når der skal forklares noget. 

- Og så hører vi skam også efter … en gang imellem!

Medlemmerne af Humørgruppen er sammen om noget vigtigt og værdifuldtMedlemmerne af Humørgruppen er sammen om noget vigtigt og værdifuldt.