Holstebro Kommune

Erhvervspolitik

subpage-img

Går du med idéer til nye tiltag inden for erhverv og turisme, er du altid velkommen til at kontakte Enheden for Erhvervs- og Turismeudvikling i Holstebro Kommune. Så hjælper vi dig videre med sparring og vejledning i forhold til støttemuligheder og meget mere.   

Du finder Enheden for Erhvervs- og Turismeudvikling i Nupark 51, 7500 Holstebro. 

Holstebro Turistbureau holder til på Holstebro Bibliotek, Kirkestræde 13, 7500 Holstebro.  

Besøg også hjemmesiden www.visitholstebro.dk

 

Erhvervspolitik

Holstebro er dynamo for erhvervsudvikling i hele landsdelen. Vi samarbejder med regionens øvrige kommuner og byer om at skabe de bedste vilkår for vækst og beskæftigelse. Samarbejdet omfatter adgang til kvalificeret arbejdskraft, infrastruktur og it, viden og uddannelse, attraktive erhversområder og moderne byudvikling. Du kan læse mere om dette i vores erhvervspolitik. 

Holstebro Kommune arbejder for styrkelse af det lokale erhvervsliv. Vi arbejder for, at de grundlæggende rammevilkår for erhvervslivet er optimale. Vi har fokus på særlige indsatsområder og støtter innovative projekter. 

Erhvervspolitikken angiver retning, og hvor det er relevant, angives konkrete mål. Den angiver ikke enkelte aktiviteter eller handleplaner. 

Læs mere om Holstebro Kommunes erhvervspolitiske ramme her

 

Turismestrategi

Holstebro Kommunes turismestrategi angiver retningen for turismeudviklingen i området. Strategien beskriver bl.a. målsætninger om, hvordan turismen skal bygge på styrkepositionerne: naturen, Vesterhavet, fjordene, kulturen, kunsten, Holstebro by, Thorsminde og Handbjerg Marina samt medvirke til at udvikle turismeerhvervet gennem samarbejde med erhvervslivet, turismeerhvervet, organisationer, attraktioner, kulturinstitutioner og andre turismedestinationer. 

Læs hele strategien her

Selvbetjening

Kontakt

Enheden for Erhvervs- og Turismeudvikling
tlf. 9611 7080

 

Chef for Enheden, Susanne Toftegaard Hansen

tlf. 9611 7081

sth@holstebro.dk