Holstebro Kommune

Sønderlandsskolen genopbygges

subpage-img

Her på siden kommer der løbende billeder i gennem hele genopbygningen.

Bare klik på det først billede for at få det op i stort, og derefter på pilene i henholdsvis venstre og højre side for at bladre mellem dem.

Nyheder

29-4-2015

Der sker rigtig meget lige nu med opbygningen af både skole og sportshal. Det syner ikke af så meget når man kommer ude på Sønder allé, men hvis man går en tur op af Bakkevej eller Reberbanen og kigger på det byggeri der skyder op inde bag ved, så kan man godt begynde at danne sig et indtryk af hvor stor skolen bliver.
Ligeledes går man om på Niels Kjeldsens Vej og kigger der hvor spejderhytten lå, vil man nu kunne se en sportshal der er ved at tage form.
Ellers kan i tage et kig i billedgalleriet her på siden..

 

19-3-2015

Nu er det en måned siden der sidst er blevet taget billeder af byggeriet. Og der er godt nok sket meget på den måned. Skalmuren skyder i vejret, så det ikke længere kun er den grå beton der stå i forårssolen der er skudt en helt ny bygning op inde bagved, som godt kan være svær at få øje på ude fra vejen, og indenfor i bygningerne bliver der også taget fat.

Den nye sportshal begynder også så småt at tage form, selvom der er lang vej igen, når man står ude på sidelinjen og kigger. 

20/02-2015

Denne regnfulde fredag var jeg lige forbi med kameraet. Det er ikke så meget man lige umiddelbart kan se der er sket de seneste 14 dage, men ikke dermed sagt at der ikke arbejdet, for det gør der i høj grad. Det kan ses på bagsiden af skolen, rundt ved fundamentet (som godt nok er ved at være dækket til igen) og over hvor den nye sportshal skal ligge

 

04/02-2015

Byggeriet begynder at tage fart...
Specielt over på skolen, kan man næsten dag for dag se en ny væg skyde op.
Det er også utroligt at tænke på hvor dybt skolen bliver lagt visse steder.

Den gamle spejderhytte er helt væk og grunden ryddet.
Her bliver der også gået i jorden, så den nye gymnastiksal ikke kommer højere op end et almindeligt parcelhus.

 

20/1-2015

Genopbygningen er nu rigtig godt i gang. Det første lange stykke tid var det mest under jorden det foregik, men nu hvor der begynder at komme væge op ser man at der sker noget. Spejderhytten er helt væk nu, og træerne fældet og kørt væk.

På spejdergrunden skal bygges den nye sportshal, som kommer til at ligge ca. 1,5 meter under niveau, så der skal en masse jord væk fra pladsen.

Kontakt

Teknik og Miljø

Byggeri og Ejendomme

E-mail: byggeriogejendomme@holstebro.dk 

E-mail BBR: bbr@holstebro.dk

Tlf.: 9611 7550

Kirkestræde 11
7500 Holstebro