Holstebro Kommune

Grøn ordning - Gedmose og nø for Skave

subpage-img

Grøn ordning - vindmøller ved Gedmose og nordøst for Skave  

Der er ved at blive opstillet 3 vindmøller nordøst for Skave ved Møgelvang og planlægningen af 6 vindmøller ved Gedmose er langt fremme. Derfor efterlyser vi forslag til projekter og aktiviteter. Vindmøllerne nordøst for Skave giver 871.200 kr. ekskl. moms til puljen og vindmøllerne ved Gedmose giver 1.056.000 kr. ekskl. moms til puljen.

Under "Læs mere" her på siden kan du downloade et ansøgningsskema og du kan læse meget mere om, hvilke typer projekter der kan søges til. Der er ansøgningsfrist mandag den 28. august 2017.

Revisionserklæring

Der er i januar 2016 kommet nye krav fra energinet.dk til revision. Regnskaber for projekter under ordningen kræver nu underskrift af en ekstern revisor, hvilket koster 1.000 kr. Da udgiften ikke må afholdes af midlerne fra grøn ordning, skal udgiften afholdes af ansøgerne om midler fra grøn ordning.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til ordningen eller ønsker du et møde om ordningen, kan du henvende dig til Niels Sparvath i Planafdelingen på tlf. 9611 7644 eller på mail til planafdelingen@holstebro.dk