Holstebro Kommune

Holstebro Musikskole

subpage-img

Holstebro Musikskole tilbyder en bred vifte af musikundervisning.

Der er noget for alle aldersgrupper og interesser, og hovedparten af undervisningen foregår på skolen. I forbindelse med undervisning af de mindste er der også besøg på andre intitutioner og skoler.

Bag skolen står et team af veluddannede og engagerede lærere og medarbejdere.

Orkestre og ensembler fra skolen præger kulturlivet ved at optræde ved mange forskellige lejligheder.

Holstebro Musikskole er hjemsted for Musikalsk Grundkursus. Her kan unge musikere mellem 14 og 25 år forberede sig til optagelse på konservatoriet. Holstebro Musikskole er i øvrigt landets største leverandør af MGK-elever med musikskolebaggrund.

Fra i år lanceres en ny produktionslinje, der henvender sig til musikere uden instrument. Det gælder først og fremmest dem, der beskæftiger sig med  singer-song-writer, elektronisk musik, komposition og lydteknik.

Skolen er endvidere hjemsted for amatørsymfoniorkestret Orkester MidtVest, der tidligere hed RASO.

Holstebro Musikskole og Vemb Skole vil fra august 2013 samarbejde om et blæseorkester i skoletiden. Musikskolen har allerede et skoleorkester, nemlig Sønderlandsskolens Harmoniorkester. Det er planen, at de to orkestre på sigt skal samarbejde om koncertoplevelser mv.

Holstebro Musikskole fik rammer i verdensklasse, da en ny orkestersal blev indviet sammen med nye undervisningslokaler i 2012.

Den nye orkestersal har givet Holstebro Musikskole rammer i verdensklasse.Den nye orkestersal har givet Holstebro Musikskole rammer i verdensklasse.