Holstebro Kommune

Når kroppen husker og livet leves

subpage-img

Medlemmerne af  teatertruppen ”Humørgruppen” fra Holstebro Seniorhus elsker tant og fjas og ikke mindst det sociale fællesskab ved at optræde på de skrå brædder.

De har simpelthen ikke tid til at kede sig!

Det kan man ved selvsyn opleve i en meget fin og sjov bog om Humørgruppens turné til Fyn i 2013, som Holstebro Sundhedscenter har udgivet.

De 12 medlemmer af teatertruppen – to spillemænd og 10 skuespillere – har i årenes løb spredt masser af glæde og godt humør, når de har indtaget scenen. F.eks. på deres ”verdensturnéer” til bl.a. det operaglade Italien og det hyggelige Fyn.

Holstebro Seniorhus'  humørfyldte teatertrup er resultatet af et samarbejde mellem Odin Teatret og Holstebro Seniorhus. Instruktør og den, der holder sammen på de teatermæssige relationer, er Kai Bredholt fra Odin Teatret. I det daglige styres det kommunale dagtilbud af pædagog Ulla Jacobsen og sygehjælper Anne-Marie Haaning.

Her kan du læse en elektronisk udgave af bogen.

Den muntre teatertrup "Humørgruppen" på vej til verdensturné på Fyn 2013Den muntre teatertrup "Humørgruppen" på vej til verdensturné på Fyn 2013.