Holstebro Kommune

Integrationsteam

subpage-img

Når du ankommer til Danmark som flygtning, er kommunen forpligtet til at boligplacerer dig i en passende bolig i kommunen. Holstebro kommunes Integrationsteam har ansvaret for dette. Teamet vil være behjælpelig med at få fodfæste den første tid i kommunen.

Som flygtning har du en fast kontaktperson i Jobcentrets Integrationsteam, og vil inden for kort tid, blive henvist til danskundervisning og anden relevant aktivitet. Hvis du har børn, vil disse blive henvist til skole eller pasning hurtigst muligt.

Integrationsprogram

Integrationsteamet på Jobcentret varetager alle opgaver som handler om job og uddannelse. Hvis du kommer til Danmark som flygtning eller familiesammenført, vil du få tilbud om et integrationsprogram. Programmet er forskelligt, alt efter om du får en ydelse fra kommunen eller ej. Integrationskontrakten er en gensidig forpligtelse mellem dig og Holstebro Kommune.

Praktik 

Når du er klar til det, vil Holstebro Kommune være behjælpelig med at finde en praktikplads, hvor du kan få indsigt i, hvordan en dansk arbejdsplads fungerer. Her får du få mulighed for at få afprøvet dine danskkundskaber og blive klogere på dine muligheder fremadrettet.

Kontakt

Social, Sundhed & Arbejdsmarked

Jobcenter

Kirkestræde 15
7500 Holstebro

jobcenter@holstebro.dk
Tlf: 96113800  
Fax: 96113802