Holstebro Kommune

Landbrug

subpage-img

Kære Landmand

Du kender os måske allerede. Vi arbejder målrettet på at gøre det let at være landmand i Holstebro Kommune. Vi ønsker en åben og ærlig dialog og vi vil gerne at du let kan finde de rigtige oplysninger.

Vi har samlet kommunens informationer til landmænd på: Landbrugets selvbetjening - Holstebro Farmers Blog og på HolstebroFarmers App.

På landbrugets selvbetjening...

Finder du de ansøgningsskemaer der skal bruges, hvis du vil ændre eller udvide dit dyrehold.

På HolstebroFarmers Blog...

Finder du aktuelle lokale informationer til landmænd - emner der er oppe i tiden, nye regler osv. Bloggen er målrettet landmænd i Holstebro Kommune. Vi ønsker at formidle regler på området på en nem, let forståelig og håndgribelig måde. 

Vi vil opfordre dig til at tilmelde dig bloggen HolstebroFarmers. Cirka én gang om ugen vil du modtage lokale nyheder målrettet dig som driver landbrug i Holstebro Kommune. Du må gerne ringe til os (tlf. 9611 7863) så ordner tilmelding vi for dig. Vores blog finder du på www.holstebrofarmers.dk

På HolstebroFarmers App...

Finder du en gennemgang af de forhold vi kontrollerer på tilsyn. Er du i tvivl om reglerne, så kan du på en nem og overskuelig måde hurtigt læse dem op. Du vil desuden kunne finde billedeksempler på typiske fejl og mangler fra tidligere tilsyn.

App'en samler desuden alle de lokale nyheder til landmænd i Holstebro Kommune fra HolstebroFarmers Blog. Hent vores App til telefonen ved at følge nedenstående links:

Hent App HolstebroFarmers til Smartphone     Hent App HolstebroFarmers til Iphone

Med ønsket om et godt og gensidigt samarbejde.

Venlig hilsen fra

Natur og Miljø

Læs mere

Vi ønsker at være mere synlige, og få nedbrudt den mur der er mellem landmand og myndighed.

Besøg vores portal her - Holstebro Farmers!

Hent App HolstebroFarmers til Smartphone Hent App HolstebroFarmers til Iphone

Man skal som landmand i Holstebro Kommune ikke være bekymret for at rette henvendelse til os – hellere en gang for meget end for lidt!

Kontakt

Teknik og Miljø

Natur og Miljø - Landbrug

E-mail: husdyrbrug@holstebro.dk

Tlf.: 9611 7563

Kirkestræde 11
7500 Holstebro