Holstebro Kommune

Byggegrund Meltoften Nr. Felding

subpage-img

Nr. Felding – Dynamisk lokalsamfund tæt på Holstebro

Nr. Felding ligger i et naturskønt område (Vestre Plantage, Ølgryde Plantage, Boutrup Sø) og er et lokalsamfund hvor nærhed, fællesskab og udvikling er i fokus. Med den korte afstand (4km) til Holstebro er det muligt at kombinere at bo i et lille lokalsamfund og samtidig være tæt på områdets kulturcentrum.    

Nr. Felding er et dynamisk lokalsamfund med skole, daginstitution, købmand, kirke, idrætscenter og ikke mindst en meget aktiv foreningsliv. 
Som noget særligt er skolen og foreningerne i Nr. Felding gået sammen om at udbyde fritidsaktiviteter (f.eks. håndbold, fodbold og gymnastik, skak) til børnene i 0.-4. klasse i SFH tiden – kaldet Forenings SFH. Her kan du læse mere om konceptet.

Læs mere om Nr. Felding og området

Byggegrund – Meltoften i Nr. Felding

Du finder byggegrunden Meltoften i den sydøstlige del af Nr. Felding omgivet af skøn natur. Boligområdet ligger tæt på Nr. Felding skole, fritidshjem og byens fritidsfaciliteter med multihal og boldbaner. 
Boligområdet skal bebygges med fritliggende enfamiliehuse.

Grunde til salg

  Nr. Areal Pris
  996  453.000 
  1015  455.000 
  1188  474.000 
  1055  460.000 
  933  447.000 
  1084  463.000 
R = Reserveret
Salgsprisen er inkl. moms

 

  • Priserne er inklusive tilslutningsbidrag til el, vand, varme og kloak. Det betyder, at køberen kun skal betale for arealbidrag til fjernvarme og udgifter til udførelse af el- og vandstik på egen grund samt stik til fjernvarme ud over ti meter.

Tilmeld nyhedsbrev

Få besked hver gang der kommer en ny byggegrund i udbud ved at tilmelde dig nyhedsmailen