Holstebro Boldklub afvikler i den kommende weekend et stort indendørs skolefodboldstævne i Birkelundhallen. Stævnet henvender sig til eleverne i 3.-7. klasse i alle kommunens skoler, og 44 hold har tilmeldt sig stævnet, der er gratis at deltage i.

Det er 11. år i træk, at stævnet finder sted med deltagelse af op til 300 skolebørn fra Holstebro Kommune. Holstebro Boldklub samarbejder med Dagbladet Holstebro om stævnet, der har navnet ”Dagbladets Skole Cup 2016”.

Stævnet er tilrettelagt, så 3. og 4. klasse drenge samt 3.-7. klasse piger spiller lørdag den 27. februar, mens det er 5., 6.og 7. klasse drenge, der dyster søndag den 28. februar. Begge dage begynder kampene kl. 9, og de slutter lørdag kl. 15,30, mens det søndag er lidt senere, nemlig kl. 17.

Mange hjælpere

Holstebro Boldklubs mange hjælpere (trænere, ledere og 1. holdspillere) vil garantere for afviklingen af stævnet, så det forløber til alles tilfredshed. Dagbladet Holstebro har sørget for annoncering og diplomer til alle spillere, der også får en adgangsbillet til en HB kamp i foråret. 

Og endelig er der en fodbold fra HB til de klasser, der vinder, og til nr. 2 er der en HB-vimpel. Derudover får de 2 bedste hold i hver række et stort diplom.

Der vil således være stor aktivitet i Birkelundhallen i den kommende weekend med forhåbentlig mange voksne tilskuere og sidst, men ikke mindst, en masse piger og drenge, der kan glæde sig over legen med og om ”den lille runde”...

Fodboldspillet har jo vist sig at være én af de allerbedste måder at få træning og motion på. Dertil kommer den sociale dimension, som er et bærende element i boldspil.

 

Flere oplysninger

Henrik Bülow, tlf. 20498909, mail: ehbulow@gmail.com