NYHED FRA BLACK BOX DANCE COMPANY

De helt store følelser er i spil i Susanne Biers film ”Elsker dig for evigt”. Det samme er de i Black Box Theatre & Dance Companys danseforestilling af samme navn, som havde urpremiere i Aarhus i november – og som nu endelig kommer til Holstebro.

- ”Elsker dig for evigt” har spillet for ni udsolgte huse med stående applaus i Musikhuset Aarhus, modtaget forrygende anmeldelser, og Det Kgl. Teater i København har allerede nu bestilt forestillingen til sin kommende sæson med ikke mindre end seks opførelser. Inden da skal den hjem til Holstebro og spille i Musikteatret den 25. januar, fortæller David Price, der er producer på forestillingen.

Omdrejningspunktet i forestillingen, som er co-produceret sammen med Musikhuset Aarhus, er Joachim, der er blevet lam efter en trafikulykke. På scenen opleves en blanding af den virkelighed og fantasi, som han oplever. Gennem dette perspektiv bliver publikum taget med på en rejse mellem barsk realisme, episk og absurd drømmeri.

- Forestillingen omhandler den belastning, en tragedie kan påføre sindet. Noget, der kan gøre én så svag, at magten til at gøre det rigtige og bevare håbet forsvinder. Men foruden skræk og afmagt er ”Elsker dig for evigt” også en forestilling fyldt af håb og en historie om en sart og smuk kærlighed, der vokser og overlever selv i det dybeste mørke, fortæller David Price.

Vildt spændende

Musikken, der bygger på Pernille Rosendahls fantastiske og sensitive stemme, hjælper publikum ind i dette sårbare, men også melodramatiske univers.

Pernille Rosendahl oplevede kunstnerisk leder for Black Box Dance Company, Marie Brolin-Tani, og de dygtige dansere fra Black Box Dance Company til Kronprinsparrets prisuddeling, hvor hun nærmest blev blæst bagover og var fuldstændig betaget af deres optræden.

- Det er vildt spændende og en glæde at arbejde sammen med dem, siger Pernille Rosendahl.

Forestillingen gør brug af projektioner, video og film, som har stor betydning for forestillingens univers og publikums oplevelse. Dette skabes af den anerkendte scenograf og videodesigner Signe Krogh.

Marie Brolin-Tani har skabt koreografien, mens kostumerne er designet af Åsa Gjerstad, der er kendt fra mode- og teaterverdenen. I forestillingen medvirker også ballettalentet, Sarah Birgit Le Falk Christensen, fra Den Kgl. Balletskole i Holstebro.

Du kan købe billetter på Musikteatrets hjemmeside.

Flere oplysninger

Anders Jørgensen, Musikteatret, tlf. 27130030, mail: aj@musikteatret.dk

David C. Price, Black Box Theatre & Dance, tlf. 27130033, mail: dcp@musikteatret.dk