Holstebro Kommune

Om hjemmesiden

subpage-img

Vores hjemmeside spiller en vigtig rolle i ønsket om at give dig den bedst mulige service. Derfor prioriterer vi den højt og arbejder hele tiden på at forbedre os.  

www.holstebro.dk kan du gå på opdagelse i en verden af informationer, nyheder og muligheder for at betjene dig selv. 

Hjemmesiden tager udgangspunkt i dine behov og din situation. Du kan hurtigt få et overblik over fx børnepasning, skolegang, grunde til salg, uddannelsesmuligheder, flytning og meget, meget mere. 

Du finder også masser af links til andre myndigheder, aktiviteter og oplevelser i lokalområdet.  

Ændring september 2013

Vi omlagde hjemmesiden i september 2013. Det er stadigvæk kun én hjemmeside, men den bliver vist i 3 forskellige versioner afhængig af, om du tilgår den fra en pc, tablet eller mobil. Der kan i en periode være visse indkøringsvanskeligheder, og det beder vi brugerne have forståelse for.

Uanset om du er utilfreds eller tilfreds med vores hjemmeside – så hører vi gerne fra dig. Du kan være med til at gøre vores hjemmeside endnu bedre, så kontakt os på webmaster@holstebro.dk

Billedrettigheder

Alle billeder på holstebro.dk er omfattet af ophavsret.

Vi anvender billeder fra billeddatabasen www.colourbox.com. Colourbox.com har ophavsretten til disse billeder.

 

Brug af PDF-filer

Hjemmesiden indeholder primært html-sider, men længere rapporter, lokalplaner, referater og andre dokumenter kan forefindes i pdf-format bl.a. af hensyn til størrelse, layout og udskrivningsmuligheder. 

Du skal have programmet Acrobat Reader installeret på din computer for at kunne se pdf-filer. Her kan du hente programmet gratis.
 

Ansvarsfraskrivelse (disclaimer)

Hensigten med www.holstebro.dk er at give adgang til kommunale informationer og services. Vi tilstræber, at oplysningerne på hjemmesiden er korrekte og aktuelle.  

Vi påtager os intet ansvar for tab eller skade opstået som følge af anvendelse af informationer fra www.holstebro.dk. Ligeledes påtager kommunen sig intet ansvar for link til tredjemands server eller informationerne herpå.

Synspunkter udtrykt af tredjemand i artikler, kommentarer mv. er forfatterens holdning, og afspejler nødvendigvis ikke Holstebro Kommunes officielle holdning. Vi gør vort yderste for at overvåge indlæg på hjemmesiden, men vi påtager os intet ansvar for indlæggenes indhold. Skulle der trods overvågningen forekomme indlæg, som er stødende eller i strid med lovgivning eller etik, så kontakt os på webmaster@holstebro.dk.

 Al anvendelse af informationer, herunder download af filer fra www.holstebro.dk, sker på brugerens eget ansvar. 

Ophavsret

Holstebro Kommunes hjemmeside er omfattet af ophavsretsloven. Det betyder at dele af hjemmesidens indhold ikke må gengives uden tilladelse fra Holstebro Kommune. Anvendelse af Holstebro Kommunes byvåben kræver altid ansøgning hos Borgmesterkontoret på tlf. 96 11 75 03 eller kommunen@holstebro.dk

Privatlivspolitik

Hos Holstebro Kommune respekterer vi borgernes ret til anonymitet og registrerer derfor ingen personlige oplysninger ved generel brug af Holstebro Kommunes hjemmeside. Vi registrerer således ingen oplysninger, der kan identificere dig, med mindre du selv indtaster disse oplysninger i forbindelse med formularer o.l., tilmelder dig vores nyhedsbrev eller skriver en kommentar på vores nyheder.

Alle personoplysninger, der opgives i netkommunikationen med kommunen, behandles i overensstemmelse med persondataloven. Det gælder både kommunikation via e-post og indtastning af oplysninger i formularer på hjemmesiden.

Kontakt

Borgmesterkontoret

Webmaster

Kirkestræde 11
7500 Holstebro

webmaster@holstebro.dk
Tlf. 96117054