Holstebro Kommune

Pensionistcentret Bakkebo

subpage-img

Pensionistcentret Bakkebo er renoveret i 2003 og består af 47 plejeboliger, hvoraf der er 5 boliger bliver brugt til midlertidigt ophold.

De fleste plejeboliger er velindrettede to-rums boliger med entre/køkken, stue soveværelse og rummelige badeværelser, samt adgang til en lille terrasse eller gårdhave, - alle boliger er beliggende i stueplan.
De midlertidige pladser er et-rums boliger med the-køkken og eget badeværelse, ligesom enkelte boliger i vores tætte plejemiljø også er et-rums boliger med tilhørende sansehave.

Centret har et tæt samarbejde med Det gode Køkken, som har en produktionsenhed på Bakkebo og leverer maden hertil. Man kan vælge at spise sine måltider sammen med de øvrige beboere i mindre grupper.

 

Vi kan tilbyde

På Bakkebo prioriteres hverdagslivet højt, - og her er selvbestemmelse, medbestemmelse og valgfrihed centrale værdier i de rammer, der skabes omkring borgeren.

Det er vores målsætning at skabe et tillidsfuldt miljø, der er præget af ligeværdighed og respekt for det enkelte menneske, - og i den sammenhæng ønsker vi, at etablere et nært samarbejde mellem beboere, familie og personale, til gavn og glæde for den enkeltes hverdag.

Bruger- pårørenderåd m.v.

På Bakkebo har vi en aktiv Vennekreds, flere Husvenner og et Bruger-Pårørende-Råd, som på forskellig vis bidrager til, at der hver måned – gennem hele året afholdes - forskellige arrangementer for beboerne på Bakkebo.

Til flere af disse arrangementer er pårørende og borgere i nærområdet også velkomne.

Bruger- og pårørenderåd  

Formand

Henvendelse til Bakkebo

Kontakt

Social, Sundhed og Arbejdsmarked

Center for Pleje og Omsorg

Pensionistcentret Bakkebo
Grønningen 19
7830 Vinderup

sundhed@holstebro.dk
Tlf.: 9611 4540