Holstebro Kommune

Plejeboligerne Parkvænget

subpage-img

Plejeboligerne Parkvænget er i 2002 ombygget til 60 tidssvarende plejeboliger beliggende naturskønt omgivet af en park med høje træer, og nær ved skov og sø.

Plejeboligerne består af to-rums lejligheder med stue, tekøkken, soveværelse og et stort badeværelse.

Lejlighederne danner boenheder (boliggrupper) i to store huse i henholdsvis stueplan og 1. sal. Hver boenhed indeholder 13 lejligheder, heraf er der i 2 boenheder 2 lejligheder, der er beregnet til ægtepar.

Endvidere er der i et særskilt hus en boenhed med 8 lejligheder til yngre fysisk handicappede.

Alle boenheder indeholder bl.a. fælles køkken og opholdsstue. Her kan man vælge at spise sine måltider sammen med de øvrige beboere i boenheden. Alle måltider tilberedes i boenhedens køkken. I kælderetagen er der forsamlingssal, gæsteværelse, kontorer og café.

 

Vi kan tilbyde

Værdierne bag Plejeboligerne Parkvænget udspringer af leve- og bomiljø tanken. Den enkelte lejlighed er beboerens private hjem og fællesarealerne udenfor lejligheden indgår i det lejede areal, som også står til disposition for den enkelte beboer.

Det er et mål, at etablere et miljø med så mange af et hjems kendetegn som muligt og give en omsorgsfuld og nærværende pleje med støtte til at leve et så selvstændigt hverdagsliv som muligt. Selvbestemmelse, medbestemmelse og valgfrihed skal være centralt for kvaliteten i de rammer, som skabes for og med borgerne.
 

Bruger- og pårørenderåd

Bruger- og pårørenderådet for Plejeboligerne Parkvænget består af 7 medlemmer.

Formand

Poul Lindholt Mikkelsen
Tlf.: 9742 8556
Mobil: 4055 8556
poullindholt@gmail.com 

Kontakt

Social, Sundhed og Arbejdsmarked

Center for Pleje og Omsorg

Plejeboligerne Parkvænget
Parkvej 86 - 90
7500 Holstebro

sundhed@holstebro.dk 
Tlf.: 9611 4400