Holstebro Kommune

S.O.S.

subpage-img

Hold dig opdateret

Du kan holde dig opdateret omkring brand, voldsomt vejr og trafikulykker i kommunen og landsdelen via nedenstående kanaler.
 

Twitter kan du også selv fortælle om problemer i forbindelse med brand, voldsomt uvejr og trafikulykker - vi vil altid forsøge at retweete aktuelle oplysninger fra borgere, beredskabsfolk, politi m.v.

Mobilvarsling

Beredskabsstyrelsen har udviklet en app, hvor du bliver advaret direkte via app'en på din smartphone, hvis der er en større ulykke i dit område.

Læs mere om app'en MOBILVARSLING

Brand og redning

Du kan følge det lokale beredskab på www.nvjbrand.dk eller facebooksiden Nordvestjyllands brandvæsen, Station Særkjær, hvor der bliver opdateret løbende.

Oversvømmelse

Vi har en SMS-service med varsling om risiko for oversvømmelse i Holstebro By. Tilmeld dig ved at sende en SMS til 25800057 med teksten "tilmeld". Læs mere om SMS-servicen.

Sirene-varsel

I tilfælde af større ulykker eller katastrofer, kan politiet udsende signal via luft-sirenerne.

  • Det første signal betyder gå inden døre, og luk vinduer, døre m.v., og er en lang tone der stiger og falder hurtigt. Signalet varer 45 sekunder
  • Det andet signal betyder at faren er drevet over, og er en lang tone. Signalet varer 45 sekunder. 

Du kan læse om sirenevarslet på Beredskabsstyrelsens hjemmeside.

Orkan og voldsomt vejr

Du kan se varsler for voldsomt vejr og følge vejret udvikling på DMI.

På Beredskabsstyrelsens hjemmeside, kan du læse om, hvordan du forholder dig under:

Trafikulykker

Du kan holde dig opdateret om ulykke på vejene på Trafikinfo, vejdirektoratets oversigtskort over ulykke, afspærring, vejarbejde m.v. i Danmark.