Holstebro Kommune

Byggegrunde i Rosenparken i Skave

subpage-img

Byggegrunde i Skave finder du i Rosenparken som ligger i et fladt terræn i den nordvestlige udkant af Skave tæt på skole, idrætshal, sportsplads og købmand.

Rosenparken giver en fornemmelse af at du både er tæt på naturen og landsbyens trygge nærmiljø, da området mod vest og syd grænser op til det åbne land og mod øst ligger sportspladsen og Skave Skole.

Der er mulighed for, at der både kan opføres bebyggelse i form af åben-lav boligbebyggelse og tæt-lav boligbebyggelse.

Skave – Aktiv fritid, nærvær og tryghed

Skave er en landsby beliggende 12 km. øst for Holstebro, med ca. 500 indbyggere inden for byskiltet og et tilsvarende antal boende i oplandet. I Skave vægtes fællesskab, nærvær og tryghed højt – her er plads til alle, og området har meget at byde på. Skave har ansøgt om at blive årets landsby i Region Midtjylland i 2017 - her kan du læse Skaves ansøgning.

I byen er der bl.a. skole, SFH, dagpleje, børnehave, købmand, og et rigt foreningsliv. I 2016 blev idrætshallen udvidet med en multihal. 

Skave ligger central i forhold til Holstebro, Skive, Struer, Viborg, Herning og Ikast. Der er gode busforbindelser, særligt til Holstebro, som kun er 10 minutter væk i bil. Fra 2018 er der let adgang med motorvejen til byer som Herning, Aarhus, Silkeborg, Billund, Horsens og Vejle.

Læs mere om Skave og området på Skave-Hoager

 Ledige byggegrunde i den skønne landsby Skave i Holstebro Kommune

Grunde til salg

Oversigt over ledige og reserverede grunde med areal og pris.

  Nr. Areal Pris
  37  948  506.000 
  39  909  501.000 
  41  915  502.000 
  43  1018  516.000 
R  = Reserveret
Salgsprisen er inkl. moms

 

  •  Priserne er inklusive tilslutningsbidrag til el, vand, varme og kloak. Det betyder, at køberen kun skal betale for arealbidrag til fjernvarme og udgifter til udførelse af el- og vandstik på egen grund samt stik til fjernvarme ud over 10 meter.

Tilmeld nyhedsbrev

Få besked hver gang der kommer en ny byggegrund i udbud ved at tilmelde dig nyhedsmailen