Holstebro Kommune

Trænings- og Seniorhuset

subpage-img

Har du lyst til at deltage i nogle spændende aktiviteter - og møde andre? Så er Trænings- og Seniorhuset nok noget for dig.

Trænings- og Seniorhuset er en nyrenoveret institution, som indeholder bl.a. de tilbud, som indtil februar måned 2015 lå på Dagcentret v/ Bakkebo.

Trænings- og Seniorhuset er beliggende Vindelevgård 111, Vinderup. 

Der er 16 parkeringspladser lige ved huset, og der er åbent mandag – torsdag. Se oversigt for nærmere oplysninger om aktiviteter og arrangementer. 

 

Personale og Frivillige

Vi kan tilbyde forskellige aktiviteter hvor nogle støttes af vores engagerede medarbejdere fra Det Mobile Korps og andre er organiseret af Frivillige.

De er behjælpelige, hvis du har behov for det. Vi lægger vægt på, at skabe en god stemning, hvor der er plads til alle og hvor du kan føle dig tryg og blive inspireret. 

Har du måske selv lyst til at blive frivillig?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om aktiviteter, frivillige og kørsel. Men du er også altid velkommen til at kigge forbi. 

 

Aktivitetsoversigt

Se aktivitetsoversigt for nærmere oplysninger.

I forbindelse med dit besøg i huset er der mulighed for at købe kaffe. 

 

Træning

Seniorhuset tilbyder vedligeholdende og forbyggende træning på hold. Deltagerne på holdene er sammensat, så den enkelte får mest ud af træningen både fysisk og socialt. Målet/hensigten er, at du får mulighed for at bygge videre på dine nuværende ressourcer.

På alle hold er der fælles opvarmning og afsluttende udspænding; det mellemliggende program afhænger af, hvilket hold du deltager på, men som udgangspunkt har vi focus på balance, styrke og udholdenhed.

Udover træning lægger vi også vægt på et muntert samspil, hvor vi lærer hinanden at kende samtidig med, at vi træner og udfordres. Efter træning er der mulighed for at benytte sig af husets andre aktiviteter.

Hvis du er i målgruppen til tilbuddet aftales en tid til åben vejledning, som er en uforpligtende samtale og en fysisk test med nogle enkle udfordringer, hvor træningsbehovet undersøges.

Kontakt

Trænings- og Seniorhuset

Vindelevgård 111,
7830 Vinderup.

Aktivitets- og frivillighedskoordinator
Elin Rosengren

elin.rosengren@holstebro.dk
Tlf.: 9611 4877