Holstebro Kommune

Trygt Natteliv

subpage-img

"Trygt natteliv" er med til at skabe trygge rammer for gæster og ansatte i nattelivet.

Trygt nattelivs koncept indeholder blandt andet kurser for alle restauratører og deres ansatte, foredrag på ungdomsuddannelserne, hjælpekort til unge med eksempelvis telefonnummer til politi, lægevagt, gademedarbejder, afmelding af dankort, taxa m.v.

Trygt nattelivs indsatsen  indeholder blandt andet kurser for alle restauratører og deres ansatte, foredrag på ungdomsuddannelserne, dørmandsnetværk,  hjælpekort til unge med eksempelvis telefonnummer til politi, lægevagt, gademedarbejder, afmelding af dankort, taxa m.v.

Det er et samarbejde mellem Restauratørforening, Politi, bevillingsnævn, ungdomsuddannelserne, Jysk Dragon Regiment, Taxa, Natteravnene og SSP.
Følgende værtshuse og diskoteker er med i indsatsen: Diskotek Buddy Holly, Kaj K, Diskotek East End, Tobaks Fabrikken, Kruset, Alberto, River Saloon, Tante Anna, Stellas Bodega, Fox & Hounds, Momentum og Die Bierstube.

Film om Trygt Nattelivsindsatsen

Rusmiddelpolitik

Restauratørerne har nu udarbejdet en fælles rusmiddelpolitik vedr. stoffer i nattelivet. Indsatsen er sponsoreret af de fem Lions Klubber i Holstebro Kommune. 

ID Kriminalitet

Er du IDiot? Det er dumt og dyrt at snyde med ID. Reglerne er strammet, så alle former for fusk med alle slags ID bliver retsforfulgt.  Hent ID-plakaten her.

 

 

 

 

Pressemeddelelser

10 års fælles indsats for et tryggere natteliv