Holstebro Kommune

Ulfborg Aktiv Center

subpage-img

Har du lyst til at deltage i nogle spændende aktiviteter og møde andre mennesker, så er Ulfborg Aktivitets Centret noget for dig. Aktivitetscentret består af flere aktivitetslokaler, så mulighederne er store.

Ulfborg Aktiv Center er beliggende Holmegade 35, 6990 Ulfborg. 

 

Personale og Frivillige

Vi har en bred vifte med aktiviteter, nogle støttes af vores engagerede medarbejdere fra Det Mobile Korps og andre aktiviteter er organiseret af Frivillige. De er behjælpelige, hvis du har behov for det. Vi lægger vægt på, at skabe en god stemning, hvor der er plads til alle og hvor du kan føle dig tryg og blive inspireret. 
 
Vores frivillige er organiseret i en Aktivitetsudvalg. De har egen bestyrelse og økonomi og deres økonomiske overskud bruges til fordel for alle Centerets brugere, for eksempel til køb af inventar, udflugter og andre arrangementer. 

Har du mon lyst til selv at blive frivillig?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om aktiviteter, frivillige og kørsel. Men du er også altid velkommen til at kigge forbi. 

Aktiviteter

Vores tilbud er rettet mod førtidspensionister, efterlønsmodtagere og pensionister og de tilbud vi tilbyder, er aktiviteter som borgeren ønsker. Mulighederne er mange og du kan engagere dig på det niveau og i det tidsrum du ønsker.

aktivitetsoversigten kan du læse mere om hver enkelt aktivitet.

Bortset fra materialeudgifter er det gratis at benytte centrets tilbud. Deltagelse i aktiviteter som bliver organiseret af Aktivitetsudvalget, kræver medlemskab på 75,00 kr. om året. 

Du kan købe forskellige materialer på Ulfborg Aktiv Center. 

Der er mulighed for at købe kaffe, frokost og middagsmad i cafeteriet. 
  
Har du andre spørgsmål, forslag til nye aktiviteter eller andet er du meget velkommen til at kontakte os. Du er også velkommen til at kigge ind for at se hvad der foregår. 

 

Træning

Ulfborg Aktiv Center tilbyder vedligeholdende og forbyggende træning på hold. Deltagerne på holdene er sammensat, så den enkelte får mest ud af træningen både fysisk og socialt. Målet/hensigten er, at du får mulighed for at bygge videre på dine nuværende ressourcer.

På alle hold er der fælles opvarmning og afsluttende udspænding; det mellemliggende program afhænger af, hvilket hold du deltager på, men som udgangspunkt har vi focus på balance, styrke og udholdenhed.

Udover træning lægger vi også vægt på et muntert samspil, hvor vi lærer hinanden at kende samtidig med, at vi træner og udfordres. Efter træning er der mulighed for at benytte sig af husets andre aktiviteter.

Hvis du er i målgruppen til tilbuddet aftales en tid til åben vejledning, som er en uforpligtende samtale og en fysisk test med nogle enkle udfordringer, hvor træningsbehovet undersøges.

 

 

Kontakt

Ulfborg Aktiv Center

Holmegade 35,
6990 Ulfborg

Aktivitets- og frivillighedskoordinator
Tina Væggemose

sundhedscenter@holstebro.dk
Tlf.: 9611 4885