Meld dig som ledig

  • Print
  • Forstør tekst

Er du medlem af en a-kasse

Hvis du er medlem af en arbejdsløshedskasse og dagpengeberettiget, skal du på første ledighedsdag tilmelde dig som jobsøgende på Jobnet. Det gør du ved at oprette dig som bruger med NEM ID og melde dig ledig. 

www.jobnet.dk 

Har du brug for hjælp til det kan du møde personligt i Jobcentret, medbring dit NEM ID.

Som medlem af en A-kasse og modtager af dagpenge skal du også være tilmeldt Jobcentret og deltage i tilbud efter gældende lovgivning. I Holstebro er du som forsikret ledig tilknyttet Afdelingen for Arbejdskraft, Jobcenter Holstebro, Harald Lets Vej 4. 

Er du ikke medlem af en a-kasse

Er du ikke medlem af en a-kasse, kan du være berettiget til kontanthjælp eller uddannelseshjælp. Ansøgningen sker ved personligt fremmøde i jobcentret. Ydelsen udbetales fra den dag du er mødt op i jobcentret. Se i øvrigt mere under Kontanthjælp.

Brug Jobnet

Du skal lægge dit CV ind på Jobnet. På Jobnet kan du også finde mange ledige jobs samt finde en oversigt over jobbanker.

På Jobnet kan du læse mere om de rettigheder og pligter du har, når du er jobsøgende, både når du er dagpengemodtager og kontanthjælpsmodtager, og du kan ligeledes finde mange gode råd vedrørende jobsøgning.


keyboard_arrow_up