KUSKEN, HORNSHØJ

Boligområdet Hornshøj ligger i den østlige del af Holstebro. Med bolig på Kusken, Hornshøj får du byen i forhaven og naturen i baghaven.

Om Hornshøj

Selv om den gamle landsby er vokset sammen med Holstebro, og der kun er ca. 4 km til centrum, har Hornshøj bevaret sin landsby-atmosfære og er omgivet af natur og grønne arealer. Landskabet er jævnt bakket afbrudt af lavninger og bække.

Hornshøj Borgerforening arrangerer bl.a. sommerfest og vandreture. 

Transport

På cykel, med bybus og i bil er det er hurtigt og sikkert at komme til og fra børneinstitutioner, skoler, fritidsaktiviteter, butikker og offentlig transport i både Holstebro og Mejrup lige øst for Hornshøj. Hornshøj hører under Mejrup skoledistrikt. Mejrup Skole har lidt over 600 elever fordelt i 0.-9. klasse og ligger ca. 3 km. fra Hornshøj.

Motorvej

Fra Hornhøj bliver der let adgang til Holstebro-motorvejen, som er klar i 2018. Den giver hurtig forbindelse til det nye supersygehus i Gødstrup, andre store arbejdspladser og resten af motorvejsnettet mod syd og øst.

Byggegrundene på Kusken

Husene langs Kuskens ”stamvej” må bygges i op til tre etager. De øvrige huse langs Kuskens sideveje, som udmunder i stier med adgang til de grønne omgivelser, må bygges i op til to etager. Alle huse skal bygges som lavenergiboliger.

”Landsby” med torv

Grundene på Kusken er 1. del af et større område for bolig- og byudvikling i Hornshøj. Området er planlagt med 5 ”landsbyer”, som alle har et torv i midten og er omgivet af grønne arealer.

Bakkedrag og sø

I de grønne offentlige områder omkring Kusken indgår der støjvolde. De bliver udformet som bakkedrag, der indbyder til at lege, løbe, cykle og kælke. Der bliver også anlagt et regnvandsbassin, der udformes som en mindre sø med flade brinker, hvor børn kan lege.

Salgspris inklusiv moms

  • Nr. 2, 992 kvm, 532.000 kr. 

Fakta

  • Alle grundene er byggemodnede og priserne inkluderer tilslutningsbidrag til el, vand og kloak samt et investeringsbidrag til varmeforsyning

Kontakt

Grundsalg

Borgmesterkontoret

phone96117504

mailkommunen@holstebro.dk

Tekniske oplysninger

Teknik og miljø

phone96117684

mailteknik.miljoe@holstebro.dk

keyboard_arrow_up