KUSKEN, HORNSHØJ

Salgspriser inklusiv moms

kusken

Der er udsolgt af byggegrunde på Kusken.

Se stort kort
Se byggegrunde på Hvalfisken, Hornshøj

OM OMRÅDET

Tæt på byen og naturen

Boligområdet Hornshøj ligger i den østlige del af Holstebro. Med bolig på Kusken, Hornshøj får du byen i forhaven og naturen i baghaven. Fra Hornhøj er der let adgang til Holstebromotorvejen.

Husene langs Kuskens ”stamvej” må bygges i op til tre etager. De øvrige huse langs Kuskens sideveje, som udmunder i stier med adgang til de grønne omgivelser, må bygges i op til to etager. Alle huse skal bygges som lavenergiboliger.

Landsby-atmosfære

Om Hornshøj

Selv om den gamle landsby er vokset sammen med Holstebro, og der kun er ca. 4 km til centrum, har Hornshøj bevaret sin landsby-atmosfære og er omgivet af natur og grønne arealer. Landskabet er jævnt bakket afbrudt af lavninger og bække. I de grønne offentlige områder omkring Kusken indgår der støjvolde. De bliver udformet som bakkedrag, der indbyder til at lege, løbe, cykle og kælke. Der bliver også anlagt et regnvandsbassin, der udformes som en mindre sø med flade brinker, hvor børn kan lege.

Hornshøj Borgerforening arrangerer bl.a. sommerfest og vandreture.

Billede af huse i Hornshøj

området

Gode transport muligheder

På cykel, med bybus og i bil er det er hurtigt og sikkert at komme til og fra børneinstitutioner, skoler, fritidsaktiviteter, butikker og offentlig transport i både Holstebro og Mejrup lige øst for Hornshøj.

Hornshøj hører under Mejrup skoledistrikt. Mejrup Skole har lidt over 600 elever fordelt i 0.-9. klasse og ligger ca. 3 km. fra Hornshøj.

fakta

Om byggegrundene

  • I følge lokalplanen er det bestemt at Mejrup Hedevej på sigt bliver lukket. Beboerne på Kusken skal herefter køre via Hvalfisken
  • Priserne er inklusive tilslutningsbidrag til el, vand og kloak samt et investeringsbidrag til varmeforsyning
  • Se byggegrunde på Hvalfisken, Hornshøj
keyboard_arrow_up