Meltoften, Nr. Felding

Salgspriser inklusiv moms

Meltoften

Nr. 2, 1015 m2, 455.000 kr., Reserveret
Nr. 4, 1055 m2, 460.000 kr., Reserveret
Nr. 6, 933 m2, 447.000 kr., Reserveret
 

Se stort kort

Nr. Felding - All Inclusive tæt på Holstebro

Nr. Felding ligger i naturskønt område tæt på Holstebro. Så tæt faktisk, at det ikke tager længere tid at komme fra Nr. Felding til Holstebro centrum end fra Halgård eller Ellebæk. Byen ligger også kun 10 minutter fra Holstebromotorvejen.

Idrætscenter Syd ligger i Nr. Felding og ved hjælp af lokale kræfter der fuld gang i en større ombygning af centeret. Når ombygningen er færdig, vil centeret kunne rumme endnu flere faciliteter og være et naturligt samlingssted for borgerne i Nr. Felding.

En byggegrund i Nr. Felding koster det samme som andre steder - men man får flere kvadratmeter og kommer til at bo og være en del af et fantastisk lokalsamfund, hvor nærhed og udvikling er i fokus og hvor man vil hinanden.

Gode muligheder

Du finder byggegrunden Meltoften i den sydøstlige del af Nr. Felding omgivet af skøn natur. Boligområdet ligger tæt på Nr. Felding skole og Børnehus og byens fritidsfaciliteter med multihal og boldbaner. 

I Nr. Felding sætter man en ære i at være rummelige for alle aldersgrupper og samarbejdet mellem foreninger, institutioner og erhvervsliv vægtes højt, hvilket ses i arrangementer som fastelavn, Sct. Hans og juletræstænding samt samarbejde med andre byer i området i sportsforeningen.

Begrebet "forenings-SFO" kommer fra Nr. Felding, hvor skolen og foreningerne i Nr. Felding som noget særligt er gået sammen om at udbyde fritidsaktiviteter og sport til børnene i 0.-4. klasse i SF=-tiden. 
Læs mere om Nr. Felding og området.

Om byggegrundene

  • Priserne er inklusive tilslutningsbidrag til el, vand, varme og kloak, samt investeringsbidrag til varmeforsyning
  • Boligområdet skal bebygges med fritliggende enfamiliehuse

Grundsalg 

Borgmesterkontoret
9611 7504
kommunen@holstebro.dk

Tekniske oplysninger

Teknik & Miljø - Anlæg
9611 7554
teknik.miljoe@holstebro.dk

keyboard_arrow_up