Grunde på Meltoften, Nr. Felding

Nærhed”, ”fællesskab” og ”udvikling” er i fokus. Nr. Felding er et dynamisk lokalsamfund med skole, daginstitution, købmand, kirke, idrætscenter, to store rideskoler og et aktivt foreningsliv.

Nr. Felding - All Inclusive tæt på Holstebro

Nr. Felding ligger i naturskønt område tæt på Holstebro. Så tæt faktisk, at det ikke tager længere tid at komme fra Nr. Felding til Holstebro centrum end fra Halgaard eller Ellebæk.

I Nr. Felding sætter man en ære i at være rummelige for alle aldersgrupper og samarbejdet mellem foreninger, institutioner og erhvervsliv vægtes højt, hvilket ses i arrangementer som fastelavn, Sct. Hans og juletræstænding samt samarbejde med andre byer i området i sportsforeningen. Begrebet "forenings-SFH" kommer fra Nr. Felding, hvor skolen og foreningerne i Nr. Felding som noget særligt er gået sammen om at udbyde fritidsaktiviteter og sport til børnene i 0.-4. klasse i SFH-tiden. 

Idrætscenter Syd ligger i Nr. Felding og ved hjælp af lokale kræfter der fuld gang i en større ombygning af centeret. Når ombygningen er færdig, vil centeret kunne rumme endnu flere faciliteter og være et naturligt samlingssted for borgerne i Nr. Felding.

En byggegrund i Nr. Felding koster det samme som andre steder - men man får flere kvadratmeter og kommer til at bo og være en del af et fantastisk lokalsamfund, hvor nærhed og udvikling er i fokus og hvor man vil hinanden.

Byggegrund på Meltoften i Nr. Felding

Du finder byggegrunden Meltoften i den sydøstlige del af Nr. Felding omgivet af skøn natur. Boligområdet ligger tæt på Nr. Felding skole, fritidshjem og byens fritidsfaciliteter med multihal og boldbaner. 

Læs mere om Nr. Felding og området

Salgspris inklusiv moms

  • Nr 1, 996 kvm, 453.000 kr.
  • Nr 2, 1015 kvm, 455.000 kr.
  • Nr 3, 1188 kvm, 474.000 kr.
  • Nr 4, 1055 kvm, 460.000 kr.
  • Nr 6, 933 kvm, 447.000 kr.
  • Nr 9, 1084 kvm, 463.000 kr.

 

Vær opmærksom på

  • Prisen er inklusiv tilslutningsbidrag til el, vand, varme og kloak. Det betyder, at køberen kun skal betale for arealbidrag til fjernvarme og udgifter til udførelse af el- og vandstik på egen grund samt stik til fjernvarme ud over ti meter
  • Boligområdet skal bebygges med fritliggende enfamiliehuse

Kontakt

Grundsalg

Borgmesterkontoret

phone96117504

mailkommunen@holstebro.dk

Tekniske oplysninger

Teknik og miljø

phone96117684

mailteknik.miljoe@holstebro.dk

keyboard_arrow_up