Egevænget, Tvis

Salgspriser inklusiv moms

Egevænget

Nr. 22, 728 m2, 424.000 kr., Reserveret

Se stort kort 
Se byggegrunde på Egelund, Tvis
Se byggegrunde på Egetoften, Tvis

Om grundene

Grundene ligger i den nordlige del af Tvis ud til natur og grønne arealer og i gåafstand til skole og idrætshal.

Grundene sælges inkl. byggemodning. Dvs. at el, vand og naturgasinstallationer er ført frem til skel. Tilslutningsafgiften er inkluderet i priserne.

Boliger må opføres som fritliggende enfamiliehuse med toetagers bygninger i op til 7 meter. Der bliver adgang til fælles grønne friarealer midt i bebyggelsen.

Tvis

Der bor lidt over 1200 mennesker i byen og omkring 475 i oplandet – og Tvis lægger blandt andet navn til et landskendt køkkenfirma og et tophåndboldhold – og en knap så kendt honningproducent. Men ellers er Tvis kendt som et meget initiativrigt bysamfund 6 km uden for Holstebro by. Der er opført en ny dagligvarebutik i byen og der er masser af lokale aktiviteter – lige fra amatørteater og jagtforening til cykelmotion og tennisklub. Læs mere på www.tvisby.dk.

Tvis Centret (Tvis Hallen) danner rammen for idrætsliv, kultur og fritid, og er et multihus med mange funktioner og mødested for foreninger, klubber, virksomheder og private. Også skolen er foreningernes kulturelle samlingspunkt gennem Tvis Kulturelle Samvirke.

Der er over 700 arbejdspladser i Tvis, der bl.a. tæller store virksomheder som Actona Company, TMK A/S og BMS Krangården.

Billede fra Tvis

For de mindste

Området har hele pakken for børnefamilier, der ønsker nærhed og sammenhæng i børnenes dagligdag.

Daginstitutionen Grøftekanten er vuggestue og børnehave, og der er flere dagplejere i skoledistriktet. Tvis Skole og SFO ligger lige ved siden af og har ca. 350 elever fra 0. til 9. klasse.
Skolen er overbygningsskole for Halgård og Nr. Felding skoler. Derfor er der 2-4 spor i 8. - 9. klasse.

Midt i naturen tæt på Holstebro centrum

Landskabet omkring Tvis består dels af hedeslette og dels af et bakkeølandskab.
Der er plantager, små skove og vandløb - Halgård Bæk og Tvis Å, der løber ud i Storå, der er Danmarks næstlængste å med laksefiskeri og kanosejlads. Her er også den gamle vandmølle og det kommende Tvis Mølle Naturcenter.

Trafik

Tvis og den sydøstlige del af kommunen nyder godt af Holstebromotorvejen og den korte køretid til supersygehuset i Gødstrup og andre store arbejdspladser sydpå. Der er let adgang til Tvis fra et tilslutningsanlæg ved Gedbovej til Holstebromotorvejen øst for byen.

Det tager 10 minutter at køre ind til Holstebro City i bil, og der er også cykelsti fra Tvis gennem Mejdal til Holstebro. Der kører busser til og fra Tvis, og skolebusruterne er gratis.

Om byggegrundene

  • I løbet af de sidste 7 år har byen Tvis sydøst for Holstebro haft vokseværk og området har hele pakken for børnefamilier, der ønsker nærhed og sammenhæng i børnenes dagligdag

  • Priserne er inklusive tilslutningsbidrag til el, vand, varme og kloak, samt investeringsbidrag til varmeforsyning
  • Grundene er beliggende i et område, hvor grunden nr. 20, 22, 24, 26, 28, 32 og 34 er omfattet af lokalplan nr. 1043. De øvrige grunde nr. 23 og 30 er omfattet af lokalplan nr. 1065
  • Grundene må kun anvendes til boligformål i form af parcelhuse
  • Se byggegrunde på Egelund eller Egetoften i Tvis

Billede af byggegrunde i Tvis

keyboard_arrow_up