Vindelevgård, Vinderup

Der er udsolgt i området

 

 

Se stort kort 
Se byggegrunde i Bjertparken, Vinderup

Tæt på grønt og blåt

Vinderup – en rigtig stationsby

Vinderup er kommunens næststørste by med over 3.100 indbyggere og mange offentlige servicefunktioner, detailhandel og erhvervsområder.
Byen ligger kun 20 minutter fra Holstebromotorvejen.

Indbyggertallet stiger støt i byen, der f.eks. har sit egen afdeling af borgerservice, bibliotek, kulturskole, stadion og svømmehal.

Byen har to børneinstitutioner, folkeskole og privat skole, der også driver folkeskolens overbygning og 10. klasse.

Mange naturoplevelser

Flere attraktioner

For borgerne i Vinderup er der ikke har langt til naturoplevelser som Oddermosen, Vinderup Skov og selvfølgelig den blå Limfjorden, der ligger blot 3 kilometer fra byen.

Attraktioner som Hjerl Hede, Handbjerg Marina og landskabet omkring Stubbergård og Flynder Sø er heller ikke mere end en cykeltur væk.

Centerbyen, der opstod sammen med jernbanen fra Skive til Struer, kunne i 2015 fejre 150 års jubilæum, og stationsbyens ældre miljøer som f.eks. Hotel Vinderup, lystanlægget eller sparekassens bygning på hovedgaden afspejler en vigtig del af Vinderups historiske identitet.

Byens størrelse taget i betragtning er der mange butikker, gallerier og store erhvervsarealer. Læs om byen på Vinderup.dk eller  Vinderup Handelsforenings hjemmeside.

særlige byrum

Byfornyelse indbyder til ophold

Den lokale brugs og boligforening har sammen med kommunen skabt et nyt torv og byrum med adgang til aktivitetsområdet Down Town Vinderup 

Se mere om fremtidsplaner og projekter i midtbyplanen for Vinderup.

Ligesom mange andre steder i Holstebro Kommune, er det foreningerne der skaber områdets fremdrift og aktiviteter for borgerne. Du kan se nogle af dem i Vinderupkalenderen.

Billede fra Vinderup

byens varetegn

Fjerkræ med mere

Gennem en menneskealder har Vinderups fjerkræslagteri haft stor betydning for byens beskæftigelse og er nu nærmest et ’varetegn’ for området. Fjerkræslagteriet (HKSCAN - tidligere Rose Poultry) er derfor årsag til ”Fjerkrædage”, som byen har afholdt siden 2013 med fest, handel og smagsprøver på de saftige fugle. I 2016 ændrede man navn til "Kylling og Country Festival". 

Andre virksomheder i området er f.eks.:

  • Specialfabrikken Vinderup - Danmarks største producent af stilladser
  • Fumac
  • Vinderup Træindustri
  • Vestjysk Rotation
  • Flex Modul
  • Priess A/S

fakta

Om byggegrundene

  • Priserne er inklusive tilslutningsbidrag til kloak, el og vand, samt et byggemodningsbidrag til fjernvarme
  • Priserne er ikke inklusive tilslutningsbidrag (engangsudgift) for stikledninger til fjernvarme samt udgifter til etablering af disse (pris pr. rendemeter)
  • Se byggegrunde i Bjertparken, Vinderup

Billede fra Vinderup

Grundsalg 

Borgmesterkontoret
9611 7504
kommunen@holstebro.dk

Tekniske oplysninger

Teknik & Miljø - Anlæg
9611 7554
teknik.miljoe@holstebro.dk

keyboard_arrow_up