Sdr. Nissum aktiv Center

Omsorg og støtte

Sidst opdateret 21. januar 2018
af Elisabeth Haahr Christensen

Har du lyst til at deltage i nogle spændende aktiviteter og møde andre mennesker, så er Sdr. Nissum Aktivitets Centret noget for dig.

Aktivitetscentret er i dagligstuen på Center Vest og Center Vest er beliggende Kirkebyvej 9, Sdr. Nissum, 6990 Ulfborg.

Personale og Frivillige

Det Mobile Korps og de Frivillige understøtter de forskellige aktiviteter der foregår. De er behjælpelige, hvis du har behov for det. Vi lægger vægt på, at skabe en god stemning, hvor der er plads til alle og hvor du kan føle dig tryg og blive inspireret. 
 
Vores frivillige er organiseret i en Aktivitetsudvalg. De har egen bestyrelse og økonomi og deres økonomiske overskud bruges til fordel for alle centerets brugere, for eksempel til køb af inventar, udflugter og andre arrangementer. 

Aktiviteter

Vi mødes onsdag eftermiddag fra kl. 13.30 til 16.00, hvor Det Mobile Korps og frivillige er til stede. De vil støtte dig, hvis du har brug for det. Der er mulighed for forskellige aktiviteter, og vi er åbne for nye forslag. 

Der er mulighed for at købe kaffe eller the.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om aktiviteter, frivillige og kørsel. Men du er også altid velkommen til at kigge forbi, og vi kan altid bruge et par ekstra hænder.

Har du mon selv lyst til at blive frivillig?

keyboard_arrow_up