Leverandører af personlig og praktisk hjælp

Omsorg og støtte

Sidst opdateret 21. januar 2018
af Elisabeth Haahr Christensen

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hvis du ikke bor i en plejebolig og du er bevilget hjælp til personlig pleje og/eller praktisk hjælp af kommunen, har du mulighed for at vælge mellem forskellige leverandører, som Holstebro Kommune, Visitationen har godkendt til at levere hjælpen.

Personlig pleje

Visitationen har godkendt disse leverandører til personlig pleje, som leverer visiteret hjælp i hele Holstebro Kommune. Disse leverandører er:

Praktisk hjælp

Derudover har Visitationen godkendt følgende leverandører til praktisk hjælp, dvs. indkøb, tøjvask og rengøring:

Her kan den geografiske dækning af leverandørerne ses skematisk.

Vask af tøj

• Berendsen Textil Service A/S - Tlf.: 70133331
  • De Forenede Dampvaskerier - Tlf.: 44220707

Madudbringning

Der er også godkendt 3 leverandører til madudbringning i hele Holstebro Kommune. Disse leverandører er:

Yderligere oplysninger

Hvis du ønsker at skifte leverandør eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Visitationen.