Krohaven

  • Print
  • Forstør tekst

Omsorg og støtte

Sidst opdateret 27. januar 2020
af Elisabeth Haahr Christensen

Krohaven er blevet bygget i 2001 i den gamle krohave. Derfor navnet Krohaven. Plejeboligerne blev taget i brug i 2002.

Krohaven ligger centralt placeret i Vemb by og er et naturligt element i hverdagen. Kommunens aktivitetstilbud har til huse i krohaven.

Krohaven består af 16 torums boliger, der er indrettet med køkkenniche, stue, soveværelse og badeværelse. Alle boliger i Krohaven  har egen terrasse.

Der er tilknyttet to midlertidige opholds boliger til Krohaven. 

I tilknytning til lokalerne ligger kommunens dagcentertilbud, som er målrettet selvhjulpne pensionister og efterlønsmodtagere.

Opdateret den 02.07.2020

Sundheds- og Ældreministeriet udsendte mandag den 29. juni 2020 en pressemeddelelse vedrørende genåbning for besøg inde på plejecentrene.

Det betyder, at der fra torsdag den 2. juli 2020 som udgangspunkt er blevet åbnet for besøg på både ude- og indendørsarealer på plejehjem, i plejeboliger og på aflastningspladser samt sygehuse og klinikker. Besøgene skal dog foregå på en forsvarlig måde, og Sundhedsstyrelsens anbefalinger skal følges.

I tilfælde af lokale smitteudbrud kan Styrelsen for Patientsikkerhed udstede et individuelt påbud om besøgsrestriktion eller besøgsforbud. Det betyder, at det kan blive nødvendigt kortvarigt at lukke ned igen på et konkret plejecenter, hvis der er mistanke om smitte, øget risiko for smitte, eller hvis antallet af smittede personer i kommunen er højt. Et sådan forbud eller en restriktion kan omfatte både indendørs arealer og udearealer.

Trods eventuelle forbud eller restriktioner for besøg vil det fortsat være muligt at få besøg i kritiske situationer.


keyboard_arrow_up