Plejeboligerne Parkvænget

  • Print
  • Forstør tekst

Omsorg og støtte

Sidst opdateret 27. januar 2020
af Elisabeth Haahr Christensen

Plejeboligerne Parkvænget ligger naturskønt omgivet af en park med høje træer og nær ved skov og sø i den østlige del af Holstebro. 

Vi arbejder på at skabe et miljø, hvor ligeværdighed og ansvar er nøgleord – og hvor beboerne får mulighed for at bevare og øve deres daglige færdigheder. 

Parkvænget består af 60 lejligheder med 2 rum, bad og te-køkken. Lejligheden er beboerens private hjem, og fællesarealer udenfor, indgår i det lejede areal, som også står til disposition for den enkelt beboer.

Alle boenheder indeholder fælles køkken og opholdsrum. I kælderetagen er der 2 gæsteværelser, kontorer og en festsal til fri afbenyttelse.

Parkvænget har 2 køkkenassistenter ansat, så den varme mad bliver tilberedt på stedet. Beboerne er velkomne til at komme med ønsker til madplanen.

Vores aktivitetsmedarbejdere og vennekredsen tilbyder aktiviteter såsom, spilleklub, busture, højtlæsning, gymnastik, filmfremvisning, gudstjeneste m.m.

Opdateret den 02.07.2020

Sundheds- og Ældreministeriet udsendte mandag den 29. juni 2020 en pressemeddelelse vedrørende genåbning for besøg inde på plejecentrene.

Det betyder, at der fra torsdag den 2. juli 2020 som udgangspunkt er blevet åbnet for besøg på både ude- og indendørsarealer på plejehjem, i plejeboliger og på aflastningspladser samt sygehuse og klinikker. Besøgene skal dog foregå på en forsvarlig måde, og Sundhedsstyrelsens anbefalinger skal følges.

I tilfælde af lokale smitteudbrud kan Styrelsen for Patientsikkerhed udstede et individuelt påbud om besøgsrestriktion eller besøgsforbud. Det betyder, at det kan blive nødvendigt kortvarigt at lukke ned igen på et konkret plejecenter, hvis der er mistanke om smitte, øget risiko for smitte, eller hvis antallet af smittede personer i kommunen er højt. Et sådan forbud eller en restriktion kan omfatte både indendørs arealer og udearealer.

Trods eventuelle forbud eller restriktioner for besøg vil det fortsat være muligt at få besøg i kritiske situationer.


keyboard_arrow_up