Plejecenter Thorshøj

  • Print
  • Forstør tekst

Omsorg og støtte

Sidst opdateret 27. januar 2020
af Elisabeth Haahr Christensen

Plejecenter Thorshøj er en selvejende institution under Danske Diakonhjem med en driftsaftale med Holstebro Kommune. Det er Holstebro kommunen Visitation, der visiterer til plejecentret

Der er 50 plejeboliger fordelt i 4 enheder med 10-12-14-14 handicapvenlige lejligheder.

Der er til hver enhed knyttet et fællesareal med

  • køkken
  • spisestue
  • opholdsstue

Der forefindes desuden en kiosk, hvor der kan købes diverse varer. Åbningstiderne er det sammen som Cafeen.

Opdateret den 02.07.2020

Sundheds- og Ældreministeriet udsendte mandag den 29. juni 2020 en pressemeddelelse vedrørende genåbning for besøg inde på plejecentrene.

Det betyder, at der fra torsdag den 2. juli 2020 som udgangspunkt er blevet åbnet for besøg på både ude- og indendørsarealer på plejehjem, i plejeboliger og på aflastningspladser samt sygehuse og klinikker. Besøgene skal dog foregå på en forsvarlig måde, og Sundhedsstyrelsens anbefalinger skal følges.

I tilfælde af lokale smitteudbrud kan Styrelsen for Patientsikkerhed udstede et individuelt påbud om besøgsrestriktion eller besøgsforbud. Det betyder, at det kan blive nødvendigt kortvarigt at lukke ned igen på et konkret plejecenter, hvis der er mistanke om smitte, øget risiko for smitte, eller hvis antallet af smittede personer i kommunen er højt. Et sådan forbud eller en restriktion kan omfatte både indendørs arealer og udearealer.

Trods eventuelle forbud eller restriktioner for besøg vil det fortsat være muligt at få besøg i kritiske situationer.


keyboard_arrow_up