Sevel Alderdomshjem

  • Print
  • Forstør tekst

Omsorg og støtte

Sidst opdateret 24. maj 2019
af Elisabeth Haahr Christensen

Sevel Alderdomshjem er et plejecenter bestående af 16 plejeboliger samt 4 stuer til midlertidigt ophold. Centret er renoveret i 2003. 

  • Plejeboligerne er moderne 2 – rums boliger med stue, køkkenniche, soveværelse og badeværelse.
  • Stuerne til midlertidigt ophold  er 1 – rums med badeværelse. 

Sevel Alderdomshjem er indrettet med dejlige lyse fællesarealer. Der er blandt andet fælles spisestue og opholdsrum med TV samt flere små møblerede opholds/hyggekroge med en kombination af nyt og gammelt, som skaber en hjemlig atmosfære.
Centret har eget anretter køkken, varm mad leveres fra Det gode Køkken.

Beliggenhed midt i Sevel By nær købmand, kirke og kro. Desuden busstop tæt på med forbindelse til Vinderup, Holstebro og Skive.

I nær tilknytning til Sevel Alderdomshjem ligger 9 ældreboliger med adresse på Halallé.
Beboerne herfra er også velkomne på centret, hvor de deltager i aktiviteter og kan indtage måltider efter ønske.

Opdateret den 02.07.2020

Sundheds- og Ældreministeriet udsendte mandag den 29. juni 2020 en pressemeddelelse vedrørende genåbning for besøg inde på plejecentrene.

Det betyder, at der fra torsdag den 2. juli 2020 som udgangspunkt er blevet åbnet for besøg på både ude- og indendørsarealer på plejehjem, i plejeboliger og på aflastningspladser samt sygehuse og klinikker. Besøgene skal dog foregå på en forsvarlig måde, og Sundhedsstyrelsens anbefalinger skal følges.

I tilfælde af lokale smitteudbrud kan Styrelsen for Patientsikkerhed udstede et individuelt påbud om besøgsrestriktion eller besøgsforbud. Det betyder, at det kan blive nødvendigt kortvarigt at lukke ned igen på et konkret plejecenter, hvis der er mistanke om smitte, øget risiko for smitte, eller hvis antallet af smittede personer i kommunen er højt. Et sådan forbud eller en restriktion kan omfatte både indendørs arealer og udearealer.

Trods eventuelle forbud eller restriktioner for besøg vil det fortsat være muligt at få besøg i kritiske situationer.


keyboard_arrow_up