Vinderup Plejehjem

  • Print
  • Forstør tekst

Omsorg og støtte

Sidst opdateret 27. januar 2020
af Elisabeth Haahr Christensen

Vinderup Plejehjem er en selvejende institution under Danske Diakonhjem.

Plejehjemmet har en driftsaftale med Holstebro Kommune. Ligeledes visiterer Holstebro Kommunes Visitation beboere til plejehjemmet.

Vi har plads til 24 beboere og en gæstestue. Lejlighederne er store, lyse og handicapvenlige. Der er fælles spisestue, til dem der har lyst til fællesskabet.

Der foregår en del aktiviteter på hjemmet, som varetages af den daglige aktivitetsmedarbejder, ligeledes har hjemmet en meget stor vennekreds, som aktivt deltager i aktiviteter i huset og ud af huset.

Opdateret den 02.07.2020

Sundheds- og Ældreministeriet udsendte mandag den 29. juni 2020 en pressemeddelelse vedrørende genåbning for besøg inde på plejecentrene.

Det betyder, at der fra torsdag den 2. juli 2020 som udgangspunkt er blevet åbnet for besøg på både ude- og indendørsarealer på plejehjem, i plejeboliger og på aflastningspladser samt sygehuse og klinikker. Besøgene skal dog foregå på en forsvarlig måde, og Sundhedsstyrelsens anbefalinger skal følges.

I tilfælde af lokale smitteudbrud kan Styrelsen for Patientsikkerhed udstede et individuelt påbud om besøgsrestriktion eller besøgsforbud. Det betyder, at det kan blive nødvendigt kortvarigt at lukke ned igen på et konkret plejecenter, hvis der er mistanke om smitte, øget risiko for smitte, eller hvis antallet af smittede personer i kommunen er højt. Et sådan forbud eller en restriktion kan omfatte både indendørs arealer og udearealer.

Trods eventuelle forbud eller restriktioner for besøg vil det fortsat være muligt at få besøg i kritiske situationer.


keyboard_arrow_up