Cykeltrafikkort

Der er mange muligheder for et aktivt cykelliv. Vi har gennem mange år arbejdet på at fremme cykeltrafikken. Der er et veludbygget sti- og rutenet i kommunen – og der planlægges stadig nye cykelstier. Cyklen er et godt alternativ til bilen. Hver tur som flyttes fra bilen til cyklen, er med til både at forbedre miljøet for alle og forbedre sundheden for cyklisten.

På cykel i Holstebro giver dig overblik over cykeltrafiknettet og mulighed for at sammensætte den rute, som passer til netop dit behov – hvad enten det er den hurtigste vej på arbejde eller den smukkeste søndagstur. Foruden de overordnede cykelstier og cykelruter som er markeret i oversigtskortet viser det også hvor der bl.a. er overnatningsmuligheder, kanopladser, shelterpladser m.v. På bykort siden kan man bl.a. se det detaljerede cykelstiforløb, bynære friluftsområder med hundeskove, shelterpladser m.v.

Cykelstikortet kan fås ved henvendelse til Borgerservice eller Holstebro Turistbureau.

Udinaturen-kortet kan du se mere om friluftsture i hele Danmark.

Vejdirektoratets cyklistside er der oplysninger om bl.a. regionale og nationale cykelruter samt links til en lang række hjemmesider for cyklister – både i Danmark og Europa.

 


keyboard_arrow_up