Ulfborg Aktiv Center

  • Print
  • Forstør tekst

Omsorg og støtte

Sidst opdateret 03. april 2022
af Elisabeth Haahr Christensen

Har du lyst til at deltage i nogle spændende aktiviteter og møde andre som er førtidspensionister, efterlønner eller pensionister, så er Ulfborg Aktivitets Centret noget for dig. Tilbuddene er gældende både for damer og herrer.

Ulfborg Aktivitets Center er beliggende Holmegade 35, 6990 Ulfborg, indgang A. Centret består af flere aktivitetslokaler, så mulighederne er store.

Vi har en bred vifte med aktiviteter, hvor nogle støttes af vores engagerede medarbejdere fra Det Mobile Korps og andre af Frivillige, også kaldet tovholdere.

Hvis du har behov for hjælp, er personalet eller tovholderne behjælpelige. Vi lægger vægt på, at skabe en god stemning, hvor der er plads til alle og hvor du kan føle dig tryg og blive inspireret.

Vores frivillige er organiseret i et Aktivitetsudvalg. Aktivitetsudvalget har egen bestyrelse og økonomi og deres økonomiske overskud bruges til fordel for alle Aktivitet Centerets borgere, for eksempel til køb af inventar, udflugter og andre arrangementer. 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål ift. aktiviteter, frivillighed eller kørsel. Du er også velkommen til at kigge forbi. 

 

Aktiviteter

Vores aktivitets tilbud er rettet mod førtidspensionister, efterlønsmodtagere og pensionister. Har du forslag til nye aktiviteter, vil vi gerne høre fra dig. Du er velkommen til at engagere dig på det niveau og i det tidsrum du ønsker.

Aktiviteter som bliver udbudt af personalet er gratis, bortset fra materialeudgifterne. Deltagelse i aktiviteter som er organiseret af Aktivitetsudvalget, kræver et medlems-skab på 100,00 kr. pr. årsbasis.  

Du har mulighed for at købe kaffe og frokost i Ulfborg Aktiv Centrets cafeteria. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os eller kigge forbi.

De aktiviteter vi har, kan du se herunder, under hver ugedag. Vi glæder os til at se dig.


keyboard_arrow_up