Er der en grund til at blive nybygger?

Du vælger selv rammerne for din boligdrøm. I den nære landsby. I den livlige stationsby med mange servicefunktioner. I oplandets trygge nybyggerkvarter. Eller i de rolige forstæder til Holstebro.

Vi skilter gerne med en god grund

Du finder grundene her på siden og ude i bysamfundene, hvor nye store grundskilte fortæller, at her er der en god grund til at bygge og bo.

Der er 220 kommunale byggegrunde til salg i 22 forskellige byer i Holstebro Kommune. Udforsk mulighederne

Populært at købe kommunens grunde

Holstebro er en af de kommuner i landet, der sælger flest kommunale byggegrunde til private. Sådan har det været de sidste mange år. 

Sidste år solgte Holstebro Kommune i alt 63 byggegrunde i Holstebro, Ulfborg, Vinderup, Krunderup, Borbjerg, Sønder Nissum, Idom og Tvis.

Opsætning af skilte der reklamerer for grundsalg

Flere byggegrunde på vej

Efterspørgslen på byggegrunde betyder, at kommunen løbende udstykker nye områder, byggemodner arealer og sætter de færdige grunde til salg. 

Entreprenørmaskinerne arbejder lige nu på højtryk med en ny udstykning ved Nørgårdsvej i Vinderup. Og 28. februar 2019 er der salgsmøde for de nye byggegrunde i Alstrup i den nordvestlige del af Holstebro.

Borgerforeninger med fokus på dig

I mange lokalsamfund er borgerforeningen klar til at hjælpe dig til en god start som nybygger og ny indbygger. 

De har en særlig opmærksomhed på, at en god grund til at bygge og bo ikke kun består af jord. Men også af det gode liv med naboer, aktiviteter, foreninger og sammenhold. I stations- og landsbyerne er fællesskabet derfor allerede lagt i fundament til din boligdrøm. 

keyboard_arrow_up