Storparceller på Alstrup Søsti, Alstrup

Priser eksklusiv moms

DER ER UDSOLGT

 


Storparcellerne sælges for 625 kr. pr. m2 eksklusiv moms

Se stort kort
Se byggegrunde i Alstrup

Grundsalg 

Borgmesterkontoret
9611 7504
kommunen@holstebro.dk

Tekniske oplysninger

Teknik & Miljø
9611 7684
teknik.miljoe@holstebro.dk

Reservér eller køb en storparcel

Det er muligt at reservere en storparcel i 4 uger. I områder med mindre efterspørgsel vil der være mulighed for at forlænge reservationen med 4 uger, såfremt der ikke er andre der er interesseret i grunden.
Det er gratis at reservere en storparcel. 

Du kan ringe eller skrive til os, hvor du oplyser hvilken storparcel du ønsker at reservere.

Ved et køb vil Holstebro Kommune sende dig en købsaftale, som du skal underskrive og returnere inden 14 dage.

Ændrede byggemuligheder for storparcellerne I og L

Storparcellerne I og storparcel L og er omfattet af Lokalplan 1115.

I henhold til Lokalplanens bestemmelse om minimumsgrundstørrelse på 400 m2, vil der kunne meddeles dispensation til dette, således at der på disse to storparceller er mulighed for at opføre op til 8 boligenheder. 

Lokalplanens øvrige bestemmelser vil være gældende.

Anvendelse og profil

Arealerne må kun anvendes til boligformål i form af tæt-lav boligbebyggelse (række- dobbelt- og gårdhuse eller lignende) i op til to plan.

Godt at vide

I prisen er der ikke indeholdt tilslutningsbidrag af nogen art.

Billede af familie. Foto: Clienti

Et aktivt familieliv i Alstrup

I Alstrup kan der nemt gå sport i, hvad man skal lave. Ikke kun fordi kommunens mest aktive forsamlingssted, Idrætscenter Vest, ligger lige om hjørnet. Men også fordi naturen uden for døren indbyder til mange nære oplevelser for hele familien.

Naturstier og mindre veje lokker hver dag mange holstebroere til Alstrup for en rask løbe- eller gåtur i området omkring gravhøjene, mens skovtursgæster og mountainbikere ofte søger mod toppen af Sir Lyngbjerg. 

Alstrup er en helt ny bydel mellem Krunderup og Gårdhøje/Ellebæk. Kommunen forventer, at der hvert år skyder 25-35 boliger op i området, som lige nu er planlagt til i alt 220 varierende boliger - lige fra parcelhuse, dobbelthuse, række- og kædehuse til storparceller med byggerier i op til tre etager.

Historisk søpromenade

De nye byggegrunde i Alstrup får naturen helt tæt på med masser af grønne områder, en ny natursø, regnvandsbassiner og Ellebækken, der har fået sine naturlige slyngninger tilbage.

Fra søpromenaden kan du med tiden se områdets beboere i småbåde på vandet eller kigge over til naturlegepladsen. Fra udsigtspunktet er der udsyn til mange af de fredede Døeshøje (Langemettehøjene), som var del af datidens ’oldtidsvej’ til Vesterhavet.

Ved udgravningerne til den nye udstykning dukkede spor efter huse fra ældre bronzealder op. Der er på stedet tidligere fundet en bronzeøkse med et særligt mønster, der er gengivet i stor skala som historisk udsmykning af søpromenadens kanter.

Ny infrastruktur giver dig ekstra tid

Med en ny ringvejskobling kommer du hurtigt og nemt ud på landevejen til Lemvig eller mod Struer. Og fra Alstrup tager det kun fire minutter, før du kan sætte farten op til 130 km/t på Holstebromotorvejen – nemmere bliver det ikke.

Der er også et fint udbygget net af cykelstier, cykelbroer og cykeltunneler ind til Holstebro midtby, så du undgår biltrafik.

Første afsnit af Alstrup-udstykningen hører til skoledistriktet Naur–Sir, og der er sikre skoleveje fra området. 

Til pasning af de mindste i familien er der et væld af muligheder med 7 daginstitutioner og over 30 dagplejere i en radius af 2,5 km fra Alstrup.
 
Tre minutter fra kvarteret finder du dagligvarebutikkerne Rema 1000 og MENY i et centerområde, der også byder på blomsterbutik, pizzaria, pub, bagerudsalg og frisør.