Internationalisering

Globaliseringen ændrer i disse år spillereglerne for de danske virksomheder. Virksomhedernes vækst- og overlevelsesmuligheder afhænger i stigende grad af eksport og internationalisering af aktiviteter såsom outsourcing, rekruttering af medarbejdere eller adgang til viden, netværk og finansiering

Erhvervskontakten

phone96117025

mailerhverv@holstebro.dk

En god begyndelse

STARTVÆKST Holstebro hjælper dig i gang med at indtræde på de internationale markeder med din virksomhed 

The Trade Council

The Trade Council hjælper danske virksomheder med at eksportere gennem en række gratis services, skræddersyede løsninger og tilskudsprogrammer. 

Bliv klogere

Hold dig opdateret og deltag i temamøder og kurser hos

STARTVÆKST Holstebro

iMidt 

 

EU-rådgivning

Central Denmark er hele Midtjyllands EU-kontor i Bruxelles. Virksomheder og andre aktører i regionen kan rette henvendelse til Central Denmark med spørgsmål, der vedrører EU og internationalisering. 

Holstebro Goes Global skal sikre erhvervsmæssig vækst og udvikling via aktivering af de lokale virksomheders eksport- og internationaliseringspotentiale. Kort sagt skal der sikres øget adgang til afsætning af varer og serviceydelser i udlandet. Projektet gennemføres i samarbejde med Eksportrådet, STARTVÆKST Holstebro, Væksthus Midtjylland m.fl. 

Eksportvirksomheder tilbydes rådgivning omkring finansiering, markeder og etablering. Derudover er der særlige innovationstilbud til små og mellemstore virksomheder.

Der er etableret et eksportsamarbejde mellem Holstebro, Struer og Lemvig Kommuner. 

Lean Landing er designet til at få nye virksomheder i gang på de europæiske markeder. Hvis du vil teste, om dine produkter eller services kan sælges i udlandet, eller hvis du søger nye europæiske markeder, er Lean Landing noget for dig. 

Lean Landing giver dig adgang til samarbejdspartnere i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Holland og Storbritannien. 

Kontakt

Business coach Leif Herner, tlf. 40978914, lhp@nupark.dk

keyboard_arrow_up