Dialogen til forskel

Vores kernefokus er at servicere og facilitere virksomheder ud fra en helhedsorienteret tilgang.

Vi er til for virksomhederne

I Erhvervscentret bestræber vi os på at være i tæt dialog med samtlige afdelinger i kommunen, som har med virksomheder at gøre. På den måde er vi altid godt klædt på til at hjælpe din virksomhed med kommunale anliggender.

Vi ønsker at styrke erhvervskulturen ved at tage udgangspunkt i virksomhedernes behov. Det afspejles i vores virksomhedsundersøgelse, hvor vi har spurgt op mod 500 virksomheder i Holstebro Kommune, hvad de ønsker fra Erhvervsservice

Vi er til for virksomhederne, og det skal I kunne mærke.

Arrangementer for virksomheder

Vi tror på, at skabe relevante tilbud til virksomheder, som skaber værdi og udvikling. Det gør vi i form af oplæg og arrangementer, hvor I som virksomheder selv kan være med til at præge dagsordenen

Hvis jeres virksomhed sidder med et emne, som I gerne vil høre mere om, så er I meget velkomne til at kontakte os, og så skal vi gøre vores bedste for at få det på programmet til et af vores arrangementer.

Dialogsøgende og servicerende erhvervskultur

I Erhvervscentret går vi meget op i at have en god dialogsøgende og servicerende erhvervskultur. Når du henvender dig til Erhvervscentret, vil du altid blive mødt af åbne og professionelle medarbejdere, som står klar til at hjælpe dig videre uanset hvad du henvender dig med.

Vores tilgang er, at ingen virksomheder må føle sig glemt eller overset. Så hvad enten I søger sparring, hjælp til udfordringer eller har forslag til arrangementer, så er I altid velkomne til at kontakte os, og så får vi en snak om det. Ingen henvendelser er for små, og det er kun gennem den gode dialog, at vi sammen får skabt Erhvervskulturen til forskel.

 

Kommunal Erhvervscenter

I Holstebro Kommune findes der flere serviceudbud, som virksomheder kan benytte sig af. Herunder kan bl.a. nævnes Erhvervsforum Holstebro og Erhvervscenter Holstebro, som begge tilbyder forskellige former for erhvervsservice på kommunalt niveau.

Erhvervsforum Holstebro er et medlemsbaseret netværk, hvor virksomheder har muligheder for at melde sig ind og blive en del af afgrænsede netværk og deltage i forskellige arrangementer. Erhvervsforum Holstebro fungerer også som talerør for virksomhederne, og kan på den måde betragtes som en pendant til andre kommuners Erhvervsråd.

Erhvervscenter Holstebro er en afdeling i Holstebro Kommune, som står for at servicere og understøtte virksomhederne i kommunen. Således har vi både fingeren på pulsen i forhold til, hvad der rører sig i erhvervslivet såvel som kommunen i Holstebro.

Holdet i Erhvervscentret er præget af en høj diversitet, som uden tvivl er vores største styrke. Vores medarbejdere har vidt forskellige profiler og baggrunde, og det gør at vi kan servicere virksomheder ud fra en bred og nuanceret tilgang. Vores faglige pallette omfatter således alt fra FN’s Verdensmål til udvikling af medarbejdere og organisationer.

National Erhvervsservice

Behovet for erhvervscenter dækkes ikke kun af de enkelte kommuner. Der findes således også Erhvervshus Midtjylland, som er tilgængeligt for alle virksomheder i Region Midtjylland.

Hos Erhvervshus Midtjylland kan virksomheder søge sparring inden for en bred pallette af emner. På den måde varetager Erhvervshus Midtjylland den nationale erhvervsservice, mens Erhvervscenter Holstebro fungerer som en lokalt forankret udbyder af erhvervsservice i Holstebro Kommune.

I Erhvervscenter Holstebro lægger vi meget vægt på at have en tæt kontakt med Erhvervshus Midtjylland og Erhvervsforum Holstebro, for at koordinere projekter og partnerskaber og derved sikre en rød tråd mellem den kommunale og nationale indsats for erhvervsservice.

visibility_off visibility
Kontakt os

Kontakt os

Ring til os

ErhvervscenterX

Telefon 9611 3983
erhvervscenter@holstebro.dk