'Disruption' - er din virksomhed klar til fremtiden?

Kom og find ud af, om din virksomhed er klar til fremtiden? Alle brancher står overfor fremtidens udfordringer! Hvem overlever?

Tilmeld dig senest d. 1. oktober via dette link

I løbet af de senere år er der blevet talt en del om disruption som svaret på alle virksomheders udfordringer.

Men hvad er 'disruption', og hvilke potentialer indeholder det?

Mød op til et underholdende fyraftensmøde og få viden og inspiration som du kan tage med hjem til din egen virksomhed. Du vil møde to eksperter, der til dagligt befinder sig ved innovationens frontlinje. De vil komme med bud på, hvordan du kan arbejde med forandring i en kreativ krydsning af menneske, teknologi og forretningsudvikling.

Program

Kl. 15.30 - 15.45: Velkomst v. arbejdsmarkedschef Søren Landkildehus

Kl. 15.45 - 16.45: Face the Future v. Anders Hvid. Anders er medstifter og partner i Dare Disrupt. Han har mere end 15 års erfaring med forretningsudvikling og strategisk rådgivning. Han vil give et indblik i, hvad disruption er, og hvordan man som virksomhed tilpasser sig en verden af accelererende teknologier.

Kl. 16.45 - 17.15: Pause med kaffe/te, sodavand og snacks

kl. 17.15 - 18.30: En virksomheds fortid og fremtid v. Erick Thürmer. Erick Thürmer er fjerde generation i den familieejede virksomhed Thümer Tools. Hør hvordan han ved hårdt arbejde og innovative idéer har ført den 120 år gammel værktøjsfabrik igennem en digital transformation.

Deltagelse er gratis, men der er begrænsende antal pladser. Først til mølle. I må gerne deltage flere fra samme virksomhed.

Tilmelding senest 1. oktober via dette link

Arrangementet finder sted:
Job & Kompetencecenter Vest
Harald Leths Vej 4, 7500 Holstebro

Social, Sundhed og Arbejdsmarked
Social, Sundhed og Arbejdsmarked

Job og Kompetencecenter Vest

Harald Leths Vej 4
7500 Holstebro

keyboard_arrow_up