Sommersjov for alle

5. august

Bare Smil indtager Rådhudspladsen foran biblioteket, hver onsdag og torsdag fra 15-17 og lørdag fra 10-13.

Sommeraktiviteter (Foto: Colourbox)

Bare Smil indtager Rådhudspladsen foran biblioteket, hver onsdag og torsdag fra 15-17 og lørdag fra 10-13.

Der vil være forskellige aktiviteter, men med mange af de samme basis elementer. Der vil oftest være udendørslege af forskellige varianter, lige fra kongespil, stigegolf, stylter og meget mere. Der vil være dage sat af til specielle aktiviteter, hvor at der blandt andet er mulighed for at komme og spille brætspil med Fenris, og Fenris også vil stå for en live operation (der vil være teaterblod til stede). Der kan også være mulighed for at komme ned og blive tegnet, både en flot og/eller en grim tegning af dig selv. Der kommer også en lokal kunstner ned, Emma Dilemma, der vil give en workshop i at tegne og måske lidt andre ting.

I samarbejde med biblioteket vil der også senere komme skattejagt. Såfremt vejret ikke tillader det, vil vi være at finde i tidsrummet, men blot inde på biblioteket i stedet. Der kommer blandt andet også en kampsportsforening ned og viser lidt tricks frem, samt en anden dag, mulighed for at lave snobrød.

Alle vores aktiviteter er selvfølgelig gratis og for alle.

Kig endelig ned, det kan være, at der måske også er konkurrencer på højkant med fede præmier!

Aldersgruppe: Alle aldersgrupper.
Datoer: Hver onsdag, torsdag og lørdag i uge 27-32.
Tidspunkt: Onsdag og Torsdag: 15.00 - 17.00, Lørdag: 10.00 - 13.00
Pris: Gratis
Sted: Som udgangspunkt på Rådhuspladsen, hvis vejret er imod os går vi ind på biblioteket.

Der kræves ingen tilmelding, men der kan være ting at tage hensyn til. For at se, hvad der sker de forskellige dage henviser vi til vores facebookside eller vores hjemmeside. https://www.baresmil.dk - https://www.facebook.com/baresmildk/

Arrangør: Bare Smil, kontakt@baresmil.dk

keyboard_arrow_up