180 borgere er fortsat sikret pleje og frit valg

20. december 2021

��ldre

Det private plejefirma ”Kær Pleje” hjælper 180 borgere med personlig pleje i Holstebro Kommune. Plejefirmaet har valgt at opsige kontrakten med kommunen fra den 1. marts og dermed skal vi i gang med at finde nye løsninger til de 180 borgere, der i dag får hjælp fra det private firma.

Et billede af hjælp til en borgere

Mandag den 20. december har vi orienteret de berørte borgere og forsikret dem om, at vi vil gøre alt for at de fortsat er sikret personlig pleje fra 1. marts. Så snart vi kender deres kommende valgmuligheder, sørger vi for at orientere dem, så de kan træffe deres valg i god tid.

Her kan kan du læse brevet til de berørte borgere:

Kære borger

Vi skriver til dig, da du er en af de 180 borgere, som Kær Pleje hjælper med personlig pleje. Som du måske har hørt, har Kær Pleje valgt at opsige deres kontrakt med os. Det betyder, at de ikke skal stå for din personlige pleje, når kontrakten ophører til den 1. marts.

Du er sikret pleje

Det vigtigste, du skal vide i denne situation er, at Holstebro Kommune vil gøre alt hvad der skal til for, at du er sikret personlig pleje fra 1. marts. I løbet af januar får du på ny mulighed for at vælge mellem kommunal eller privat hjemmepleje. Vi skriver til dig igen, så snart vi kender udbuddet af valgmuligheder. Så får du nemlig mulighed for at træffe dit valg i god tid.

Du har fortsat et frit valg

Det er vigtigt for os, at du kan benytte ordningen med et frit valg, så du kan vælge den leverandør, der bedst passer til dine ønsker og behov. Det er jo mennesker, som du inviterer ind i dit private hjem og derfor er det vigtigt, at der er en god relation.

Vigtigt med private leverandører på markedet

Vi er naturligvis ærgerlige over, at Kær Pleje har valgt at opsige samarbejdet med os. Vi byder alle private leverandører meget velkomne til at hjælpe med at løse vores plejeopgaver. Kær Pleje er desværre utilfredse med de revisorgodkendte priser, som vi udbyder opgaverne til.

Hvis du eller dine pårørende har spørgsmål til mulighederne, så er du velkommen til at kontakte os på 96114950 eller Visitation@holstebro.dk

Vi vil gerne benytte anledningen til at ønske dig en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Vi ser frem til samarbejdet med dig i 2022.

Med venlig hilsen

Anette Colding Bruun
Sundheds- og ældrechef

Tilbage

visibility_off visibility
Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev

Mobiltelefon med uåbnet mail

X