260 kg. sportstøj og -udstyr skiftede hænder

3. april 2023

Sport Fritid Milj��

Sportstøj og -udstyr kom andre til gode til Grøn Bazar

Fuldgang i Grøn Bazar 2023

I lørdags dannede Idrætscenter Vest rammen for, at alle kvit og frit kunne komme og finde sportstøj, -sko og -udstyr til sine børns behov.

Ideen med Grøn Bazar var at genanvende og give brugt sportstøj, -sko og -udstyr et nyt og aktivt liv i stedet for at se det ende i affaldscontaineren, men også at gøre det muligt for børn og unge at dyrke deres fritidsaktiviteter med det ”korrekte” udstyr.

Det brugte sportstøj og -udstyr var indsamlet via en række lokale indsamlingssteder i og omkring Holstebro, og alt det indsamlede tøj var en tur forbi Wiums Renseri inden bazardagen, så det var helt rent.

260 kg. tøj + udstyr indsamlet

Bazardagen var en stor succes, hvor næsten alt det indsamlede tøj, sko og udstyr fik en ny ejermand. Allerede 15 min. før dørene åbnede, stod de første klar til at se, hvad Grøn Bazar bød på, og i løbet af den første time var størstedelen givet videre.

Det, som ikke blev afhentet, kan nu findes i Mødrehjælpens butik i Holstebro

Idrætscenter Vest havde i forbindelse med dagen åbnet dørene op til fri leg og hygge i deres faciliteter. Her var det særligt Springcenteret, som tiltrak den helt store opmærksomhed og blev fyldt med en masse glade og aktive børn.

Tak til alle der hjalp til

Jyske Banks filial i Holstebro og kommunens fritidspasordning Guide to Move var initiativtagerne bag Grøn Bazar, men også en række samarbejdspartnere var afgørende for at Grøn Bazar kunne blive en succes

  • Nomi4S for lån af Indsamlingscontainere
  • Vognmand Brogaard for transport af Indsamlingscontainere
  • Wiums Renseri for at rengøre tøjet
  • Mødrehjælpens lokalforening i Holstebro for sortering af tøjet
  • deVoss Design for grafik og tryk
  • TTH Holstebro for fribilletter til håndbold i Gråkjær Arena
  • Bilka Holstebro for kage

De lokale idrætsanlæg og biblioteker var indsamlingssteder for det brugte sportstøj og -udstyr, ligesom alle lokale foreninger har hjulpet med at sprede budskabet om indsamlingen og bazardagen.

Tilbage

visibility_off visibility
Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev

Mobiltelefon med uåbnet mail

X